Donald Trump en Melania eindelijk nog eens samen op de foto, maar echt blij zien ze er niet uit

Voormalig president Donald Trump en zijn vrouw Melania zijn voor het eerst in maanden nog eens samen in het openbaar verschenen. Ze woonden zij aan zij de diploma-uitreiking van hun zoon bij. Maar echt gezellig zag het er niet uit.

 

Meer krantenkoppen in België

Appartement onbewoonbaar na keukenbrand in Westkapelle

Maandagavond rond 23 uur is brand uitgebroken in de keuken van een appartement in de Westkapellestraat in Westkapelle bij Knokke-Heist. De schade in de keuken is groot waardoor het appartement onbewoonbaar is.
The post Appartement onbewoonbaar na keukenbrand in Westkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Een stapel nieuwe boeken, papieren, mappen, extra gerief… Zeker op de eerste schooldagen is het sleuren en zwoegen met die boekentas!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Carpetright vraagt faillissement aan: 16 winkels blijven gesloten

Carpetright België vraagt het faillissement aan. De 65 werknemers van de Belgische tak van het bedrijf werden deze ochtend bijeen geroepen op de hoofdzetel, en kregen te horen dat het bedrijf de activiteiten stopzet. De 16 winkels van de vloerbekledingsketen zijn deze ochtend niet opengegaan en ook de webshop blijft gesloten.

Lees meer »

Buren zijn boos over plaatsing containerklasjes zonder vergunning van basisschool in Izegem: “Er is zelfs inkijk in de badkamer”

Enkele bewoners van de Baron de Pélichystraat in Izegem kijken sinds de start van het nieuwe schooljaar op een muur van…containerklasjes. Basisschool De Stadsparel plaatste die op zijn speelplaats om in afwachting van een uitbreiding toch plaats te kunnen bieden aan het toegenomen aantal leerlingen.
The post Buren zijn boos over plaatsing containerklasjes zonder vergunning van basisschool in Izegem:

Lees meer »

Jan Deconynck publiceert tweede roman

De in Veurne geboren Jan Deconynck (60) schreef met Zwemmen in 1970 zijn tweede roman na zijn debuut Red Sergeant.
The post Jan Deconynck publiceert tweede roman appeared first on KW.be.

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge: “Als dit een ‘inside job’ is, dan is het een regelrechte schande”

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post 24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge:

Lees meer »

Tennisvelden aan Stella Maris kapel in Zeebrugge zijn omgevormd tot petanque terreinen

Het Brugs stadsbestuur heeft de petanquevereniging Stella Maris uit Zeebrugge de toestemming verleend om de weinig gebruikte tennisvelden tijdelijk te gebruiken als petanque terreinen. Stadsmedewerkers hebben de nodige aanpassingswerken uitgevoerd. Zo kan de club een petanque tornooi organiseren en een jeugdafdeling oprichten.
The post Tennisvelden aan Stella Maris kapel in Zeebrugge zijn omgevormd tot petanque terreinen appeared first on

Lees meer »

Versmelten met je thuis

Mumbai, Cuba, de Mekong … Fotograferen is de confrontatie met een andere werkelijkheid aangaan. Soms botst die, soms matcht die. Maar de wereld intrekken lukt nu even niet, door een pijnlijke schouder.

Lees meer »

“Zelensky zou in 2022 verlies van Donbas en Krim aanvaard hebben”: Boris Johnson trapt opnieuw in val van Russische komieken

Boris Johnson is opnieuw het slachtoffer geworden van een telefoongrap. Op de beelden is te zien hoe de Britse ex-premier zijn inkijk geeft op de oorlog in Oekraïne. Hij spreekt vrijuit en is zich duidelijk van geen kwaad bewust. “Premier Zelensky zou in 2022 het verlies van de Donbas en de Krim aanvaard hebben, op voorwaarde dat zijn land bescherming

Lees meer »