De terugkeer van Wout van Aert en een nieuwe kans op succes voor Thibau Nys: kijk volgende week LIVE naar de Ronde van Noorwegen op HLN!

Bij HLN hoeft u geen moment te missen van de terugkeer van Wout van Aert. Via een livestream op onze app/website zit u als abonnee op de eerste rij om de Ronde van Noorwegen (23 tot 26 mei) te volgen, met commentaar van Maxim Goethals. Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar verandering in brengen. 

Meer krantenkoppen in België

Spectaculaire beelden: waterhoos te zien in Blankenberge

Wie woensdagochtend in Blankenberge vertoefde, kreeg spectaculaire beelden te zien. Een waterhoos boven de zee was van ver zichtbaar. Een atypisch zicht, al lijkt het natuurfenomeen wel vaker voor te komen. “De schade bij een waterhoos is niet te vergelijken als bij een tornado of wervelwind”, zegt weeranalist Nicolas Roose van weerdienst MeteoSupport, de overkoepelende naam voor NoodweerBenelux en Weerflash.<br

Lees meer »

Pleegzorg Vlaanderen zoekt gezinnen voor crisispleegzorg

Pleegzorg Vlaanderen is op zoek naar pleeggezinnen, in het bijzonder voor crisispleegzorg. Daar is de nood immers het hoogst en zonder voldoende plaatsen komen de kinderen terecht op minder aangewezen plaatsen. Om de oproep kracht bij te zetten, voert de organisatie volgende week actie.

Lees meer »

ISVAG vraagt wijziging aan voor omgevingsvergunning om afvalverbrandingsoven in Wilrijk open te houden

Afvalintercommunale ISVAG heeft een wijziging aangevraagd voor haar omgevingsvergunning. Het bedrijf kreeg eind 2022 een proefvergunning van 2 jaar maar moet daarvoor voldoen aan verschillende voorwaarden, die enkel haalbaar zijn bij een wijziging van de omgevingsvergunning. "We moeten de impact op de buurt zoveel mogelijk beperken", zegt Kristel Moulaert, algemeen directeur van ISVAG.

Lees meer »

Lore (22) getuigde net als ex-Red Flame Tine Schryvers over eetstoornis: “Het gaat nu beter, maar gemiddeld herstel duurt zeven jaar”

Vroegere Red Flame Tine Schryvers (31), afkomstig uit een echte Zoerselse voetbalfamilie, getuigde moedig op Instagram over haar eetstoornis. Twee jaar geleden volgden 1.600 mensen ook al de blog die Lore Van Brabant (22) uit Malle bijhield over haar eetstoornis. “Ik vind het enorm erg dat Tine dit moet meemaken”, reageert Lore. “Hopelijk vindt ze snel hulp, want ik heb

Lees meer »

Katje Rambo (15) twee keer beschoten met loodjesgeweer, eigenaar waarschuwt voor kattenhater in Menenstraat in Izegem

Rambo, de 15-jarige kater van Maité Slambrouck uit Izegem, werd tot twee keer toe beschoten met een loodjesgeweer. Dat werd deze week duidelijk bij een bezoek aan de dierenarts. “Wie doet er nu zoiets”, aldus Maité die graag andere dierenliefhebbers waarschuwt voor een kattenhater in de omgeving van de Menenstraat in Izegem.
The post Katje Rambo (15) twee keer

Lees meer »

IN BEELD – Bekende Vlamingen waren te gast op première ‘Sneeuwwitje’ in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne

Wil je Manu Van Acker zien schitteren als de lakei? Of ben je benieuwd of de prins én prinses elkaar zullen kussen? Misschien beoordeel je graag de acteerprestatie van Karen Damen of Ruth Beeckmans? Indien je daarop telkens met een ‘ja’ reageert, dan moet je zeker tickets bestellen voor de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ in Plopsaland De Panne.
The post IN

Lees meer »