Wereldpremière: Francis Ford Coppola brengt een chaotische ode aan de dromer met ‘Megalopolis’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Verouderde lokalen maken plaats voor gloednieuw complex voor voetbalclub City Pirates en scouts in Merksem

In het Bouckenborghpark in Merksem zijn de werken gestart voor de bouw van een gloednieuw complex dat onderdak zal bieden aan zowel voetbalclub City Pirates als scoutsgroep 4de Sint-Joris Meisjesgidsen. De verouderde lokalen maken plaats voor een duurzaam gebouw dat beide verenigingen zal huisvesten. De stad Antwerpen investeert meer dan 5,6 miljoen euro in dit project, dat naar verwachting eind

Lees meer »

Tom (40) kan ogen niet geloven wanneer school grienden zijn roeiboot omsingelen en urenlang achtervolgen: “Erg cool, maar ook heel eng”

Tom Waddington (40) begon op 5 juli aan een epische roeitocht van Canada naar het Verenigd Koninkrijk, een reis van meer dan 3.000 kilometer. Op dag twee begon de Brit zich een beetje down te voelen door het slechte weer, maar plots kreeg hij een opkikkertje toen hij vergezeld werd door een school grienden. Tientallen exemplaren omsingelden zijn boot en

Lees meer »

Opening Leietuin met spectaculaire fonteinshow

Zes jaar na de opening van de vernieuwde Leieboorden bij de Broeltorens, is de tweede verlaagde zone ook klaar. Op zaterdag 14 september vindt vanaf 16 uur het openingsfeest plaats met animatie, muziek, buitenbars en terrasjes.
The post Opening Leietuin met spectaculaire fonteinshow appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zelfs verpleegsters onuitsprekelijk verminkt.” Dit is de gruwel die de Russen begingen bij hun vorige verovering van Pokrovsk

Het zal wellicht niet lang meer duren vooraleer de Russen binnentrekken in Pokrovsk, de grootste Oekraïense stad die ze dan veroveren sinds de val van Bachmoet. De vorige keer dat ze dat deden — in de Tweede Wereldoorlog — begingen de Russen daar een vreselijke slachtpartij. En niet alleen tegen Duitse soldaten. De eenheid die dat deed, bestaat nog steeds.

Lees meer »

MSKA Roeselare Campus Tant start nieuw schooljaar met festival en nieuwe adjunct-directeur

De start van het nieuwe schooljaar in MSKA Roeselare Campus Tant werd vrijdag gevierd met een heuse kick-off, waarbij de festivalsfeer niet ver te zoeken was. “Het is belangrijk dat de vele nieuwe leerlingen zich hier onmiddellijk thuis voelen”, aldus Fangio Hoorelbeke, die met Joke Ghyselen een nieuwe adjunct-directeur aan zijn zijde krijgt.
The post MSKA Roeselare Campus Tant

Lees meer »

Hunter Biden pleit schuldig aan fiscale fraude

Hunter Biden, de jongste zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, heeft in een rechtbank in Los Angeles schuld bekend in een federale rechtszaak over belastingsfraude. Daardoor vermijdt de 54-jarige een nieuw proces, dat donderdag van start zou zijn gegaan met de samenstelling van de jury.

Lees meer »