Roeselaarse Batjes met Laura Tesoro, The Dirty Daddies, Belle Perez en vooral heel veel koopjes

Van vrijdag 21 tot en met maandag 24 juni is er een nieuwe editie van de Batjes. Dit jaar gaan ze voor veel koopjes, muziek, sfeer en de mensen. De ingrediënten om er een topevenement van te maken.

Er valt opnieuw heel wat te beleven. Van ‘t Vat van Rodenbach op vrijdagavond tot optredens op de Grote Markt en het Stationsplein, Plein Publique, een duiktank en ook heel wat culinair lekkers met De Munt en de Zuidstraat waar ze 100 procent lokaal gaan. Afsluiten gebeurt op maandag aan het station met ook weer tal van optredens én een geluidsarm vuurwerk.

Op vrijdag wordt het startschot van de Batjes gegeven met het Vat van Rodenbach. Haal die dansbenen maar boven, want de beste Roeselaarse DJ’s komen de Grote Markt in vuur en vlam zetten. Openen doen DJ’s TitsnAss en DJ Hanzman & Exception. Daarna geven DJ BLVCKPRINT en DJ TDB het beste van zichzelf.

Op zaterdag start op de Grote Markt publiekslieveling Maksim met Vlaamse pop met een R&B randje. Daarna is het tijd voor de leukste guilty pleasures met de Faute Bendt. Fiesta Perez brengt Spaanse energie. Rockliefhebbers moeten op het Stationsplein zijn, want daar bezorgen Wolfman Jack en Dust jou een reis in de tijd naar de 70s tot 90s. Meebrullen is de boodschap.

Kinderen baas

Ook kinderen willen wel eens uit de bol gaan. Daarom staat op zondag de Grote Markt helemaal in het teken van kinderen. Loco Kids Disco, Laura Omloop en Alle kleuren laten je mee zingen en dansen. Op het Stationsplein kan je genieten van een optredens van Laura Tesoro en Nederlands fenomeen The Dirty Daddies.

Op maandag maken we er een Vlaams feestje van op het Stationsplein. In de namiddag brengt de Roeselswing volop sfeer met Michael Lanzo, Danny Fabry en Matthias Lens. Daarna geven onder andere Gunther Levi, Dean, Laura Lynn en Bart Kaëll er nog een lap op. Afsluiten doen we naar jaarlijkse traditie met geluidsarm vuurwerk.

Alle info: www.batjes.be.

The post Roeselaarse Batjes met Laura Tesoro, The Dirty Daddies, Belle Perez en vooral heel veel koopjes is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Spectaculaire beelden: waterhoos te zien in Blankenberge

Wie woensdagochtend in Blankenberge vertoefde, kreeg spectaculaire beelden te zien. Een waterhoos boven de zee was van ver zichtbaar. Een atypisch zicht, al lijkt het natuurfenomeen wel vaker voor te komen. “De schade bij een waterhoos is niet te vergelijken als bij een tornado of wervelwind”, zegt weeranalist Nicolas Roose van weerdienst MeteoSupport, de overkoepelende naam voor NoodweerBenelux en Weerflash.<br

Lees meer »

Lieva (55) moest net als slachtoffer van Nick Bril met prothesen leren stappen na ongeval: “Het is echt niet gemakkelijk, het lijkt wel steltlopen”

Een half jaar nadat Nick Bril met zijn terreinwagen over hem reed en hij zijn twee benen verloor, mag Joe Claridge (37) het ziekenhuis verlaten. Hij gaat rechtstreeks naar het befaamde revalidatiecentrum in Pellenberg. Om er te leren stappen op beenprothesen. Lieva Vervoort (55) moest zes jaar geleden hetzelfde doen en heeft goeie raad voor Joe: “Zorg dat je er

Lees meer »

“Er zijn maanden dat er geen euro binnenkomt”: de openhartigste bekentenissen van BV’s in podcasts

Heeft het gezicht van Andy Peelman (40) een houdbaarheidsdatum? Hoe verliep de eerste keer seks voor Ben Segers (50)? En hoeveel verdient influencer Steffi Vertriest (37)? In de nieuwe podcastafleveringen laten bekende Vlamingen opnieuw alle remmingen vallen en spreken zonder schroom over onderwerpen die ze nog nooit met het publiek hebben gedeeld. “Ik werd onzeker doordat ik tijdens de seks

Lees meer »

Zomerbar tussen de wijnranken in Westouter: “Genieten staat centraal”

Tijdens de zomermaanden is de belevingsweide Entre Deux Verres opnieuw toegankelijk voor het publiek. “We serveren met veel plezier een glaasje of flesje wijn, sapje of een hapje”, aldus wijnboer Martin Bacquart. “Een bezoek aan de belevingsweide kan ook de perfecte afsluiter zijn van een wandeling op en rond ons wijndomein.”
The post Zomerbar tussen de wijnranken in Westouter:

Lees meer »

KIJK. Kim Kardashian maakt plots achterwaartse salto op dansvloer

Kim Kardashian (43) was een van de aanwezigen op het 40e verjaardagsfeest van haar zus Khloé Kardashian. Ze stal de show op de dansvloer en trok alle aandacht naar zich toe toen ze salto’s begon te maken. Met behulp van Cade Hudson – manager en goede vriend van zangeres Britney Spears – deed ze dit naar eigen zeggen “verschillende keren

Lees meer »

Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren”

Tijdens het weekend van 5 tot en met 7 juli vindt de vijfde editie van Cava-Festibar plaats in Snellegem, een driedaags feestweekend van én voor Huis Snello.
The post Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drummer Gino Kesteloot krijgt plekje op Stadslijst voor Kortrijk

Na eerder nieuwe kandidaten uit de horecawereld haalt de Stadslijst voor Kortrijk deze week iemand uit de muzieksector aan boord. Het gaat om Gino Kesteloot, bezieler van Kortrijk Drumt en cultureel ambassadeur van de Guldensporenstad. “Zijn onevenaarbare drive zijn een fantastische aanvulling voor ons Team. Samen geven we er een lap op voor Kortrijk,” aldus lijsttrekker Ruth Vandenberghe.
The

Lees meer »

Meer Fransen trekken naar de stembus: opkomst fors hoger dan normaal

De opkomst voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk lag zondagmiddag rond 25,9 procent. Dat is een pak hoger dan de 18,4 procent op hetzelfde tijdstip in 2022, volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1997, toen de laatste vervroegde parlementsverkiezingen werden gehouden, lag de participatie op 22,74 procent op het middaguur.

Lees meer »

Gemeentebestuur legt fiberwerken in Wevelgem tijdelijk stil: “Pas als we groen licht geven, mogen nieuwe sleufwerken opgestart worden”

Er komt geen einde aan in Wevelgem. Voetpad na voetpad wordt in opdracht van Proximus opengegooid om er een fiber kabel te leggen. Vaak blijven die voetpaden lang open liggen, in veel gevallen is de herstelling bovendien niet naar behoren uitgevoerd. Daarom heeft het gemeentebestuur beslist dat er voorlopig geen nieuwe sleufwerken mogen starten in de gemeente. Eerst moeten alle

Lees meer »