Qmusic pakt uit met nieuwe stunt: elke beller maakt kans op 5 jaar lang concerttickets bij Maarten en Dorothee

Wie op woensdag 29 mei tussen 7 uur en 9 uur live in de ochtendshow van Maarten en Dorothee komt, wint 5 jaar lang concerttickets. Meedoen kun je door naar het callcenter van de Q-dj’s te bellen. Ongeduldige luisteraars kunnen zich nu al aanmelden in de Q-app om als eerste informatie en tips te ontvangen over een rechtstreekse lijn naar de Q-studio. 

Meer krantenkoppen in België

Brandweer op zoek naar geur van rotte eieren in bedrijf in Torhout

De hulpdiensten rukten woensdagavond uit naar een bedrijventerrein in de Filips Van Kleefstraat in Torhout waar werknemers een vermeende gasgeur waarnamen, dat deed denken aan de geur van rotte eieren. Er kon niets duidelijk worden gevonden.
The post Brandweer op zoek naar geur van rotte eieren in bedrijf in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

De heerlijke goal van Kums en de panenka die de mist ingaat: alle highlights van speeldag 6

De winnaar van Super Sunday? Club Brugge toch, stilaan enigszins terug de kampioen van vorig seizoen na die onwaarschijnlijke Champions’ Play-Offs. 3-0-zege in de Brugse derby. Al blijft ook Anderlecht ongeslagen. Hoe ze dat flikken, weet alleen Brian Riemer. Of Kevin Rodriguez, die Union naliet te belonen en een penalty wel erg knullig miste via een panenka. Ook Gudjohnsen scoorde

Lees meer »

Nóg meer werken in Wervik: nu ook Ooievaarsstraat afgesloten door werken Fiberklaar

Doorgaand verkeer in de drukke Ooievaarsstraat in Wervik is momenteel niet mogelijk wegens werken in opdracht van Fiberklaar. De nutswerken vinden plaats aan de kant van de pare nummers, de kant van het stadhuis. Tijdens het weekend is alle doorgaand verkeer wel mogelijk in deze drukke centrumstraat.
The post Nóg meer werken in Wervik: nu ook Ooievaarsstraat afgesloten door

Lees meer »

Hoe noodzakelijk is luchtafweer voor de Antwerpse haven? “We zijn compleet onbeschermd en een vogel voor de kat”

Bart De Wever (N-VA) vreest dat de haven van Antwerpen wel eens vet omcirkeld kan staan op de Russische kaarten met potentiële doelwitten en pleit daarom voor een luchtafweersysteem in de koekenstad. Wat stelt de burgemeester voor? Hoe diep moeten we ervoor in de buidel tasten? Maar vooral: hoe kwetsbaar is ons land vandaag als Poetin op de knop duwt?

Lees meer »

Opnieuw duizenden Israëli’s op straat om deal te eisen, Hamas “stuurt gijzelaars in grafkisten terug als militaire druk aanhoudt”

In Israël vonden opnieuw betogingen plaats tegen het beleid van premier Benjamin Netanyahu. Die protesten kwamen op gang na de vondst van de lichamen van 6 Israëlische gijzelaars in de Gazastrook afgelopen weekend. De betogers beschuldigen Netanyahu ervan een deal met Hamas tegen te houden. De Palestijnse extremistische groepering heeft intussen laten weten "de gijzelaars in grafkisten terug te zullen

Lees meer »

Helikopterpiloot van Royal Navy omgekomen bij ongeluk op Kanaal

Een lid van de Britse Royal Navy is in de nacht van woensdag op donderdag om het leven gekomen bij een helikoptercrash op het Kanaal. Dat maakt de marine donderdag bekend. De helikopter voerde een nachtelijke oefening uit met het vliegdekschip HMS Queen Elizabeth, toen het misging. De Merlin Mk4 moest volgens de Britse marine voor de kust van Dorset

Lees meer »

Bewonder dit weekend historische koetsen in Oostkerke

Op zondag 8 september organiseren Stefaan Martens en Ann Dewulf op hun domein d’Oude Zwinhoeve in Oostkerke een grote internationale koetsenparade. “De hele dag door showen de menners hun mooie paarden en historische koetsen, terwijl ze hun behendigheid demonstreren”, zegt Stefaan Martens.
The post Bewonder dit weekend historische koetsen in Oostkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw stoet tijdens Gardeboefeesten voor de vijftigste editie: “Begonnen met valiezenkoers”

De vlaggetjes wapperen opnieuw in het centrum van Oekene en dat kan maar één ding betekenen: de Gardeboefeesten komen er opnieuw aan. Niet zomaar één, want ze zijn ondertussen al aan de vijftigste editie toe. Voor de gelegenheid trekt er opnieuw een stoet door de straten.
The post Opnieuw stoet tijdens Gardeboefeesten voor de vijftigste editie: “Begonnen met valiezenkoers”

Lees meer »

Geleide wandelingen in kasteeldomein De Woesten tijdens Open Monumentendag: “Dit kasteel speelde zeer sociale rol in Waardamme”

Ter gelegenheid van Open Monumentendag op zondag 8 september organiseert de Heemkring Oostkamp een aantal geleide wandelingen in het kasteeldomein De Woesten in Waardamme.
The post Geleide wandelingen in kasteeldomein De Woesten tijdens Open Monumentendag: “Dit kasteel speelde zeer sociale rol in Waardamme” appeared first on KW.be.

Lees meer »