Europa neemt België in het vizier: EU-Commissie waarschuwt voor stijgend begrotingstekort

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

‘Deklatflater’ van KFC Meise verholpen, maar kan club zondag spelen?: “Hopelijk kunnen de nieuwe matten zich snel hechten”

Het was even verschieten voor de leden van KFC Meise maandagochtend. Hun veld was namelijk onbespeelbaar na de interventie van een creatieve gemeentearbeider. Omdat de deklat volgens de normen te laag boven de grond lag, had die er niet beter op gevonden dan wat grond onder de deklat weg te graven. Het euvel werd dan wel hersteld, maar daarmee zijn

Lees meer »

“Geen signalen dat schutter München gevaar vormde”

De 18-jarige Oostenrijker die werd gedood toen hij donderdag een terroristische aanslag wilde plegen op het Israëlische consulaat-generaal in de Duitse stad München, vertoonde geen signalen dat hij een gevaar vormde hoewel er vermoedens van radicalisering waren. Dat stellen de Oostenrijkse autoriteiten.

Lees meer »

DURF stelt lijst voor: “Alternatief bieden voor huidige meerderheid”

In Lichtervelde stelde DURF zijn lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. DURF is een samengaan van oppositiepartijen SOMM, N-VA, Open Vld en onafhankelijken. De lijst wil een alternatief bieden voor de huidige CD&V-meerderheid.
The post DURF stelt lijst voor: “Alternatief bieden voor huidige meerderheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Buurtcomité Bosmolens pakt op zondag 15 september opnieuw uit met bewonersreceptie en prijsuitreiking fotozoektocht

De buurtreceptie van de Bosmolens, waarop alle wijkbewoners welkom zijn, is ondertussen al een traditie geworden. De feestlocatie is opnieuw buurtgebouw Molenwiek (bereikbaar via de Karel de Goedelaan). Het eerste glas wordt geschonken op zondag 15 september om 11 uur. Van de gelegenheid wordt ook gebruik gemaakt om de winnaars van de fotozoektocht bekend te maken.
The post Buurtcomité

Lees meer »