Spraakassistent van ChatGPT klinkt menselijker dan ooit: ‘Het voelt als AI uit de films’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Tubaspeler Willy Vincke neemt afscheid van Gemeentelijke Harmonie in Bredene: “Ik kende geen noot muziek toen ik hier arriveerde”

Na ruim 35 jaar achter de bastuba heeft Willy Vincke afgelopen zaterdag definitief afscheid genomen van zijn Koninklijke Gemeentelijke Harmonie Bredene. “Ik ben hier ooit begonnen als vlaggendrager en kende toen geen noot muziek. Ik heb mooie tijden meegemaakt bij de harmonie en veel vrienden gemaakt maar aan alle mooie liedjes komt een einde”, blikte Willy zaterdag terug.
The

Lees meer »

“596 krijgsgevangenen gruwelijk mishandeld en vermoord in één week tijd.” Zo gingen de Russen tekeer bij hun vorige verovering van Pokrovsk

Het zal wellicht niet lang meer duren vooraleer de Russen binnentrekken in Pokrovsk, de grootste Oekraïense stad die ze dan veroveren sinds de val van Bachmoet. De vorige keer dat ze dat deden — in de Tweede Wereldoorlog — begingen de Russen daar een vreselijke slachtpartij. En niet alleen tegen Duitse soldaten. De eenheid die dat deed, bestaat nog steeds.

Lees meer »

Jens Dendoncker blikt terug op gênant moment uit zijn carrière: “Ik zei ‘sorry’ en liep snel van het podium”

Jens Dendoncker (34) keert binnenkort terug als presentator van ‘The Masked Singer’. Vorig jaar wist hij het publiek al te charmeren, hoewel zijn optredens niet altijd vlekkeloos verliepen. In de podcast ‘Achter de Schermen’ blikt hij terug op een van de meest gênante momenten uit zijn carrière. “In de begin van mijn carrière ben ik meermaals keihard afgegaan.”

Lees meer »

Nieuwe vastgoedcijfers brengen evolutie in kaart: “Goedkope gemeenten worden fors duurder en West-Vlaanderen hinkt achterop”

De afgelopen tien jaar gingen de vastgoedprijzen in Vlaanderen met gemiddeld 37 procent omhoog. Dat blijkt uit cijfers van vastgoedsite Immoweb, die een nieuwe blik werpen op de markt. “Er doen zich opmerkelijke trends voor”, stelt HLN-vastgoedexpert Bjorn Cocquyt vast. Zo stegen prijzen nergens meer dan in Antwerpen en betaal je ook in de goedkoopste gemeenten een pak meer. Ontdek

Lees meer »