Opnieuw koersexplosies voor GameStop en AMC: aandelen verdubbelen in waarde

De aandelen van GameStop en AMC zijn dinsdag al voor de tweede dag op rij zowat in waarde verdubbeld. Aanleiding zijn enkele tweets van Keith Gill, die op sociale media actief is onder het pseudoniem ‘Roaring Kitty’ en enkele jaren geleden met zijn beleggerstips tijdens corona al eens een koopgolf veroorzaakte op het aandeel van de Amerikaanse ketens van gamewinkels en bioscopen. 

Meer krantenkoppen in België

De toekomst van Bpost

19:17 Bpost en zijn hoofdaandeelhouder, de overheid, kunnen fundamentele vragen over welke toekomst er nog is voor het bedrijf niet meer uit de weg gaan.

Lees meer »

Zevende editie van Dwars Door Zulte

Dit weekend staat de zevende editie van Dwars Door Zulte op de kalender. De kids openen het DDZ-weekend en lopen op zaterdagvoormiddag op de Waalmeers in Zulte. De Big Runs van 4, 8 en 16 kilometer vinden plaats op zondagvoormiddag in Olsene (VBS Olsene).
The post Zevende editie van Dwars Door Zulte appeared first on KW.be.

Lees meer »

Luc Steeno begon in Kursaal Oostende zijn verjaardagsfeest met één lied van Will Tura én ook bijna op het einde zong hij nog één Tura-nummer

In Kursaal Oostende vierde Luc Steeno feest. Inderdaad, Luc werd net 60 jaar en in een organisatie van Blue Sky Concerts vierde hij deze verjaardag met heel wat aanwezigen in de mooie eventzaal van Kursaal Oostende. Luc stond niet alleen op het podium. Ook talrijke collega’s kwamen langs om één of twee liedjes te zingen.
The post Luc Steeno

Lees meer »

Tom Van Grieken haalt zwaar uit naar de ‘Nieuwe Vooruit Alliantie’: “Onze 1.000.000 kiezers bij het grof huisvuil gezet”

Vlaams Belang was de grootste winnaar van de verkiezingen van 9 juni, maar wordt volgens de partij zelf door de N-VA brutaal aan de kant geschoven bij de Vlaamse formatie. Partijvoorzitter Tom Van Grieken haalde daarom zaterdag op het programmacongres voor de lokale verkiezingen in de Nekkerhal in Mechelen zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie met de steun van

Lees meer »