Jay Leno geeft update over de gezondheidstoestand van zijn vrouw: “Ze herkent me niet meer”

Voormalig talkshowpresentator en komiek Jay Leno (73) heeft een update gegeven over de gezondheid van zijn vrouw, Mavis (77). Eerder was al bekend dat zijn vrouw lijdt aan alzheimer. 

Meer krantenkoppen in België

Acteur Guillaume Devos werd tien jaar lang gestalkt. Voor het eerst praat hij: “Die vrouw heeft tien jaar van mijn leven afgepakt”

“Overal waar ik kwam, keek ik over m’n schouder. Ze stuurde me kleren, schreef me zeven brieven per dag en thuis durfde ik niet eens het licht aansteken want dan wist ze dat ik er was.” Tien jaar lang werd acteur Guillaume Devos (42) gestalkt door een vrouw. Voor het eerst vertelt hij daarover. “Elke seconde was ik bang dat

Lees meer »

Speedpedelecs dan tóch toegelaten langs alle groene assen

Speedpedelecs zijn nu toch welkom langs alle groene assen. Die beslissing viel slechts twee weken nadat er specifieke verbodsborden werden geplaatst op de assen waar er – ondanks een al langer geldend verbod – nog steeds veel ultrasnelle e-bikes rijden. Er zijn heel wat voorstanders van deze regel, maar er klinkt ook kritiek.
The post Speedpedelecs dan tóch toegelaten

Lees meer »

63ste editie van Koekuit-in-Feest in Menen is weer een voltreffer, rommelmarkt op zaterdag is absolute publiekstrekker

Het staat te boek als een van de oudste kermissen van Menen en blijft, jaar na jaar, heel wat mensen lokken. Koekuit-in-Feest wist ook dit jaar de wijk van heel wat animo te voorzien, met een reuze rommelmarkt als absolute publiekstrekker.
The post 63ste editie van Koekuit-in-Feest in Menen is weer een voltreffer, rommelmarkt op zaterdag is absolute publiekstrekker

Lees meer »

Noorse minister laat onder luid gejuich borsten zien tijdens feestje

De Noorse minister van Cultuur en Gelijkheid, Lubna Jaffery, heeft tijdens een feestje in het kader van Oslo Pride haar borsten laten zien. De minister ontving daarvoor een luid applaus van het publiek en ook de Noorse premier vindt het “prima”. Volgens Jaffery zelf is het haar “kleine bijdrage aan vrijheid en gelijkheid”.

Lees meer »