IN BEELD – Natalia in Schiervelde in Roeselare: “Ik mag geen stap verkeerd zetten, geen woord teveel zeggen, maar daar ben ik niet zo goed in”

Op het podium van Schiervelde in Roeselare stond Natalia in een organisatie van PMLE. De zaal was goed gevuld voor deze zangeres uit de Kempen, die 90 minuten op het podium stond én zo gelukkig was dat ze mocht optreden voor zo’n enthousiast publiek.

Natalia stond met vier muzikanten, twee backings én twee danseressen op het podium. De zangeres zong talrijke van haar hits. Dertig minuten na haar start, veerde de zaal recht én dit gebeurde veelvuldig. “Die klok vlak voor mijn neus. Ik wil helemaal niet naar die klok kijken”, zegt Natalia tegen het publiek. Inderdaad, aan de overkant van haar podium tikte de klok van Schiervelde seconde na seconde. En Natalia vertelde regelmatig tegen het publiek. “Ik giet hier nu 20 jaar carrière in 90 minuten. We doen ons best. In 20 jaar tijd kan niet alles perfect zijn. Ik moet ook een perfecte mama zijn. Ik mag nooit klagen, niet overdrijven, er sexy uitzien. Ik mag geen stap verkeerd zetten en geen woord teveel zeggen, maar daar ben ik niet zo goed in”, lacht ze. Even later zei ze: “Ik ben ongelofelijk gezegend met fantastische vriendschappen. Mensen die al 20 jaar met mij meegaan. Ook gewone mensen, die een andere job uitoefenen. Ik ben super blij dat ik bij velen terecht kan en daar compleet mezelf kan zijn. Het zijn mensen die mij iets gunnen en omgekeerd is dat ook het geval.” Even was er kort een technisch probleem. “Geen probleem, dan gaan we even babbelen hé. Wie is er hier allemaal van West-Vlaanderen?”, vroeg Natalia aan het publiek, waarna ze alle provincies afliep. “In West-Vlaanderen wonen er veel boeren hé. Dat is ook het geval in de Kempen. Ik ben trots op de boeren. Ik woon tussen twee weiden: één met koeien- en één met paardenstront!”, glimlacht ze. De zangeres deed dan verder met haar optreden dat één muzikaal feest was. Ook Natalia was super gelukkig en zei op het einde: “Dankjewel Roeselare én de Westhoek voor jullie enthousiasme!” (PADI – foto’s Jens)

The post IN BEELD – Natalia in Schiervelde in Roeselare: “Ik mag geen stap verkeerd zetten, geen woord teveel zeggen, maar daar ben ik niet zo goed in” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Vanavond is er de clash tussen Frankrijk en België. De kapitein spreekt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Is het aandeel Tesla te duur?

17:07 De Amerikaanse autobouwer zag deze week 100 miljard dollar beurswaarde bijkomen na mooie verkoopcijfers. Maar is het aandeel met een verwachte koers-winstverhouding van 95 niet te duur?

Lees meer »

Cultuurcentrum De Schakel en Cultuurcafé in Waregem openen officieel de deuren: “Fenomenaal, hier kunnen we onze ambitie verder uitbouwen”

Na een lange renovatie werd cc De Schakel vrijdagavond feestelijk geopend. Het cultuurcentrum werd na de sloop van de voormalige bibliotheek een pak uitgebreid. Het team van De Schakel kijkt enthousiast uit naar het komende seizoen. “Hier kunnen we onze ambitie verder uitbouwen”, klinkt het. Ook het gloednieuwe Cultuurcafé springt in het oog en is vanaf vandaag elke dag geopend.<br

Lees meer »