IN BEELD – Ipads geraakten overhit tijdens zwoele, maar wél uiterst geslaagde shownamiddag ‘45/65’ van Jo Vally in Kasteel van Eernegem

Zondag vierde Jo Vally niet enkel moederdag, maar ook zijn cd-/vinylvoorstelling ‘45/65’ bij Arno Depoorter en Yannick Haerins in de orangerie van het Kasteel van Eernegem. Zo’n 150 mensen waren present.

“De keuze is reuze”, hoorden we iemand zeggen aan de buffetten en dat was heel correct. Voor slechts 65 euro konden de ruim 150 aanwezigen niet enkel aanschuiven voor een koud buffet, maar ook voor een warm buffet en gevarieerd dessertbuffet, inclusief dranken tot aan de koffie. “Die prijs, dat valt mee”, zegt de dame naast ons aan tafel. “Het is dan hier ook zo lekker.” Zijn rechterhand Luc Knockaert uit Oudenburg zei toen iedereen aan tafel zat: “Een gelukkige moederdag aan alle mama’s. Merci dat jullie massaal afkwamen, ondanks moederdag. Niet enkel vandaag komen we hier samen om feest te vieren, maar ook op oudejaarsavond én met Valentijn 2025 zal Jo hier optreden. En we hebben nog nieuws, want op 15 december 2024 brengt Jo hier een ‘Candelight kerstconcert’ op dezelfde locatie, inclusief een dinner.” Eerst mocht iedereen aanschuiven en omstreeks 15.30 uur zou Jo beginnen zingen. Nouja, dat werd met meerdere minuten uitgesteld. Door de zwoele temperatuur smolt niet enkel de chocolade, maar blijkbaar geraakten ook de ipads overhit. Dat zei Luc toch door de microfoon tegen het publiek.

De fans waren massaal aanwezig, zelfs op moederdag. © PADI

Zo’n tien minuten later was het dan zover: Jo Vally begon aan zijn optreden. Na ‘Een Wonder Dat Liefde Heet’ zei hij: “We zaten zes maanden in de regen. We zijn het nog niet gewoon om hier zo’n zomerfeest mee te maken”, lacht hij. “Maar wat een unieke dag is dit hier wel. Het is misschien de enige zomerdag die we meemaken.” Daarna zong Jo alle songs van zijn nieuw album ‘45/65’. Hij sloot af met de bekende meezinger ‘Mooi Is Het Leven’. Jo – met kostuum én strik aan – verliet dan het podium om zich op te frissen. Enkele ogenblikken later kwam hij terug in de orangerie om met de fans op de foto te gaan én om natuurlijk ook zijn cd én vinyl te verkopen. Want na één week notering in de Ultratop 100 kwam Jo binnen op plaats vier. Door een sterke verkoop tijdens dit optreden kan hij misschien volgende week nog enkele plaatsen stijgen… (PADI)

Zondag 15 december, kerstconcert in Kasteel van Eernegem. Deuren open om 17 uur. Candelight dinner en concert kost 75 euro. Reservatie: 0477 36 81 55 – [email protected] – Info: www.jo-vally.be

The post IN BEELD – Ipads geraakten overhit tijdens zwoele, maar wél uiterst geslaagde shownamiddag ‘45/65’ van Jo Vally in Kasteel van Eernegem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Schol!”: Cruisekoppel met MS popt fles champagne in limo op weg naar eigen begrafenis

Afgelopen weekend namen Chris Aerts (57) en Patrick Speliers (56) afscheid van hun vrienden en familie op hun eigen uitvaart. Het ‘Antwerpse cruisekoppel’ ijvert samen al jaren voor een betere euthanasiewet, beiden zijn ze MS-patiënten met ondraaglijk leed. In de limousine onderweg naar hun begrafenis openden ze samen een fles champagne om hun afscheidsfeest goed in te zetten.

Lees meer »

Grote banken in de Verenigde Staten doorstaan stresstest van centrale bank

De grootste Amerikaanse banken zijn volgens de Federal Reserve nog steeds bestand tegen een zware economische en financiële crisis. De centrale bank van de Verenigde Staten maakte de resultaten van de jaarlijkse stresstest woensdag bekend. De verliezen die de kredietverstrekkers zouden lijden waren bij de test dit jaar wel groter dan vorig jaar, verklaarde vicevoorzitter voor bankentoezicht Michael Barr.

Lees meer »

KIJK. Katy Perry laat monden openvallen met gedurfde topless-look op show van Balenciaga

De Amerikaanse zangeres Katy Perry (39) krijgt heel wat aandacht wanneer ze met een gewaagde outfitkeuze verschijnt bij een modeshow. Perry toont haar afgetrainde buikspieren in een topless-look met bontjas over. Volgens sommigen wil ze zo de speculaties over het gebruik van Ozempic tegengaan. In Parijs is het momenteel de Haute Couture Fashion Week, zo waren onder andere ook Nicole

Lees meer »

Voormalige partij DAS in De Panne trekt naar lokale verkiezingen als ‘Voluit: Oud-burgemeester Vanheste maakt politieke comeback

DAS, de politieke partij die al 12 jaar actief betrokken is in het politieke leven van De Panne-Adinkerke, maakt bekend dat ze onder de nieuwe naam Voluit naar de lokale verkiezingen trekken in oktober.
The post Voormalige partij DAS in De Panne trekt naar lokale verkiezingen als ‘Voluit: Oud-burgemeester Vanheste maakt politieke comeback appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man (36) uit Avelgem rijdt na controle met 3 promille gewoon verder: “Duidelijk geen respect voor politie en verkeersregels”

‘Dikhoofd.’ ‘Beuzakken.’ ‘Blondie.’ ‘Micha Marah.’ Het waren maar enkele van de denigrerende verwensingen die twee (blonde) agenten op 18 februari 2023 in Anzegem van een 36-jarige automobilist uit Avelgem naar het hoofd geslingerd kregen. Hij was net met 3 promille langs de kant gezet maar reed daarna doodleuk verder naar huis. Hij kreeg een fikse boete en rijverbod van anderhalve

Lees meer »

LIVEBLOG RODE DUIVELS. Meunier op applaus onthaald bij terugkeer op trainingsveld, Witsel blijft opnieuw binnen

In hun laatste en beslissende groepswedstrijd nemen de Rode Duivels het op tegen Oekraïne. De Belgen hebben minstens één punt nodig om zich te plaatsen voor de achtste finale. Op de dag voor de partij staat bondscoach Domenico Tedesco samen met Amadou Onana de pers te woord. Maar eerst trainen de Belgen voor hun vertrek naar Stuttgart nog in Ludwigsburg.

Lees meer »