Ernest Wijnboutique neemt nieuwe start in historisch hart van Kortrijk: “Genieten in een gezellige en ontspannen sfeer”

Na tien jaar aan de Grote Markt viert Ernest Wijnboutique tijdens het officiële openingsweekend hun nieuwe locatie in de Begijnhofstraat 17. “Iedereen krijgt een welkomstdrankje en kan de sfeer van onze vernieuwde zaak opsnuiven en nieuwe mensen ontmoeten”, zegt zaakvoerder Roy Veracx. De capaciteit is dubbel zo groot met zicht op de vernieuwde Guldensporengracht en de Onze-Lieve-Vrouwekerk.

Ernest Wijnboutique heropent in de Begijnhofstraat, in het gewezen café In De Wolken. “Na een periode van verbouwing zijn we klaar om opnieuw onze passie voor uitstekende wijnen met jullie te delen in onze vernieuwde zaak. Naast onze vertrouwde selectie van uitstekende wijnen hebben we nu ook een uitgebreidere zitgelegenheid gecreëerd, zodat je kunt genieten van je favoriete wijnen in een gezellige en ontspannen sfeer. Kies uit comfortabele stoelen met koffietafels, hoge tafels om te borrelen met vrienden, of neem plaats aan onze gezellige bar en geniet van een praatje met ons deskundige personeel terwijl je van je wijn geniet.”

“Naast onze vertrouwde selectie van uitstekende wijnen hebben we nu ook een uitgebreidere zitgelegenheid gecreëerd” – zaakvoerder Roy Veracx

Tijdens het officiële openingsweekend op 11 en 12 mei zijn er speciale aanbiedingen op hun topwijnen. “Op beide dagen tussen 16 en 20 uur staat ons team klaar om je te verwelkomen met een verfrissend glas bubbels. Helaas heeft het terras enige vertraging opgelopen door het recente slechte weer. Daarom zal die pas eind mei afgewerkt worden.”

Speciale actie

Ter gelegenheid van de heropening organiseert Ernest Wijnboutique een speciale actie die nog tot zondagavond 12 mei loopt. “Maak een foto van jezelf en je vrienden terwijl jullie genieten van een goed glas wijn in onze zaak en deel deze op Facebook en/of Instagram met de hashtag #ernest_wijnboutique_begijnhofstraat. Wie weet win jij wel een doos van onze heerlijke wijnen om thuis van te genieten!”

Ernest Wijnboutique is open op maandag, donderdag en zondag van 11 tot 22 uur. Op vrijdag en zaterdag tot 23 uur.

The post Ernest Wijnboutique neemt nieuwe start in historisch hart van Kortrijk: “Genieten in een gezellige en ontspannen sfeer” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Brand in Luikse woontoren eist tweede dodelijk slachtoffer

De brand in een woontoren in Luik van maandag heeft een tweede mensenleven geëist. Dat meldt de Luikse politie. Er liggen nog drie slachtoffers in het ziekenhuis, van wie twee op de afdeling intensieve zorg. “Het gebouw blijft volledig ontoegankelijk voor de bewoners en is onbewoonbaar verklaard”, melden de ordediensten.

Lees meer »

Australisch museum hangt vrouwentoilet vol met Picasso’s

Het is niet direct de plek waar je kunst zou verwachten van een van de beroemdste schilders ter wereld, maar het Museum of Old and New Art (MONA) op het Australische eiland Tasmanië heeft een deel van de Picasso-collectie verbannen naar een vrouwentoilet. Een trucje om een gerechtelijke uitspraak te omzeilen.

Lees meer »

Vijf doden door botsing trein en bus op spoorwegovergang Slowakije: bus uiteengereten

Op een spoorwegovergang in het zuidwesten van Slowakije zijn een passagierstrein en een bus op elkaar gebotst. Daarbij vielen zeker vijf doden, melden de reddingsdiensten. Volgens het persagentschap ‘TASR’, dat zich baseert op informatie van de politie en spoorwegmaatschappij ZSSK zaten er ruim honderd passagiers in de EuroCitytrein. Het publieke tv-station ‘RTVS’ meldt dat de bus letterlijk uit elkaar werd

Lees meer »

Zon laat zich niet zien op dag vol wolken en buien

Aanvankelijk regent het nog over het oosten, maar al snel wordt het overal overwegend droog met afwisselend opklaringen en wolken. In de loop van de namiddag verschijnen er vanaf de kust opnieuw meer wolken met buien die ‘s avonds het centrum bereiken. De maxima schommelen van 17 graden op de Hoge Venen, 19 graden aan zee en tot 21 of

Lees meer »

Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi zijn weer 400 lopers te mogen verwelkomen”

De Vlaamse kustgemeenten slaan ook dit jaar weer de handen in elkaar voor de organisatie van het Loopcriterium van de Kust. In juli en augustus zullen tien wedstrijden op en naast het strand plaatsvinden. Zeebrugge bijt de spits af op vrijdag 5 juli met de traditionele Strandloop.
The post Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi

Lees meer »