JCI Menen-Wevelgem verkoopt ontbijtpakketten voor Vaderdag en steun daarmee goed doel

De jonge ondernemers van JCI Menen-Wevelgem verkopen kant-en-klare ontbijtpakketten als geschenk voor Vaderdag. De opbrengst gaat naar het goede doel.

“JCI Menen-Wevelgem maakt deel uit van een internationale organisatie van jonge leiders en ondernemende mensen tussen de 18 en 40 jaar. We zijn altijd op zoek naar ludieke businessprojecten, vormingen, gemeenschapsprojecten om onze grenzen te verleggen. Ne keer zot doen en daarmee vriendschapsbanden smeden, daar gaan we voor”, zegt Lieselot Verduyn.

Ontbijtpakketten

JCI Menen-Wevelgem telt een 35-tal leden. “Met zes leden gaan we de regio Menen-Wevelgem en deelgemeenten ‘bevoorraden’ met lekkere, goedgevulde ontbijtpakketten. We leveren ze gratis aan huis op Vaderdag, 9 juni. De einddatum om te bestellen is 28 mei. Snel beslissen is dus de boodschap”, lacht Tamara Polet. “We hopen uiteraard op een groot aantal pakketten, maar er zal ook een limiet zijn qua aantal, zodat we ze allemaal op tijd kunnen samenstellen”, zegt Emilie Dujardin.

Teledienst Menen

De opbrengst gaat naar het goede doel. “We hebben gekozen voor Teledienst Menen, een autonome vrijwilligersorganisatie die aanvullende en ondersteunende hulp aanbiedt voor zieken, bejaarden en kansarmen in Menen en de regio.

Haar hulpaanbod bestaat uit vervoer, gezelschap, een alarmapparaat, tweedehandse kledij, en nog veel meer”, aldus Lieselot.

Kerstsingle

“We willen een deel van de opbrengst gebruiken voor de opname van een kerstsingle”, zegt Emilie. “En de verkoop daarvan gaat ook naar Teledienst Menen”, vult Tamara aan. “We dromen ervan om de single te laten draaien tijdens De Warmste Week”, besluit Lieselot.

Een aan huis geleverd ontbijtpakket, in de regio Menen-Wevelgem en deelgemeenten, kost 39 euro voor twee personen. Voor kinderen jonger dan twaalf jaar is dat 12 euro.

Meer info via 0473 79 37 54 en [email protected]

The post JCI Menen-Wevelgem verkoopt ontbijtpakketten voor Vaderdag en steun daarmee goed doel is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Cindy uit Kortemark geeft kinderworkshops, thuis of op verplaatsing: “Zelf slijm of bruisballen maken”

De combinatie van vakantie en het weer dat niet echt meezit, kan wel eens voor verveling zorgen bij het jonge volkje. Cindy Terriere weet daar handig op in te spelen en geeft de lagereschoolkinderen de kans om bij haar thuis een toffe workshop te volgen: slijm, klei, bruisballen… Keuze genoeg.
The post Cindy uit Kortemark geeft kinderworkshops, thuis of

Lees meer »

Yves Ngabu verdedigt wereldtitel in ‘zijn’ Congo

Yves Ngabu (35) bokst zaterdag voor de wereldtitel… in de Congolese hoofdstad Kinshasa. Het is zijn eerste kamp voor ‘eigen publiek’ sinds de Roeselarenaar met een Congolese licentie bokst. En dat eigen publiek, dat mag je best letterlijk nemen: “Er zijn 80 plaatsen gereserveerd voor mijn familie.”
The post Yves Ngabu verdedigt wereldtitel in ‘zijn’ Congo appeared first on

Lees meer »

Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!”

Jill Malfait (32) neemt met Den Bokaal haar intrek in het gewezen pand van Courgette aan het Sint-Jansplein. “Ik volg dezelfde gezonde, biologische trend, maar niet langer uitsluitend plantaardig. Er komen ook bokalen met vlees in het aanbod.”
The post Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik begrijp niet wat hij net zei. Hijzelf volgens mij ook niet”: Biden en Trump botsen in vinnig (en soms kinderachtig) tv-debat

Amerikaans president Joe Biden (81) heeft donderdag tijdens een eerste tv-debat met Republikeins presidentskandidaat Donald Trump de hooggespannen verwachtingen volgens analisten niet kunnen inlossen. Biden kwam meermaals verward over en wist niet te overtuigen dat hij ondanks zijn hoge leeftijd nog een nieuwe ambtstermijn aankan. Hieronder een overzicht van de hoogtepunten van de clash.

Lees meer »

“Niets is onmogelijk, maar elk detail zal moeten kloppen bij de Rode Duivels om over de Mont Blanc te geraken”

Wordt het een scenario zoals tegen Wales in 2016 of krijgen we opnieuw ‘A Night to Remember’ zoals tegen Brazilië? Onze chef voetbal heeft zijn koffers nog niét gepakt, maar waarschuwt dat élk detail zal moeten kloppen bij de Rode Duivels. “Iedere seconde zullen de Duivels scherp moeten zijn. Eenieder gaat zijn beste niveau moeten halen. Er zal optimaal geprofiteerd

Lees meer »

Duitse AfD stapt uit ID-fractie

21:34 De Duitse extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) stapt uit de fractie Identiteit en Democratie (ID) in het Europese Parlement. Dat heeft de partij beslist tijdens een congres in Essen…

Lees meer »