Jada Sparks opnieuw te zien in Streamz-docu ‘Chasing Beauty: de prijs van perfectie?’: “Vier onderste ribben laten verwijderen”

Steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor esthetische chirurgie. En onderzoek toont aan dat de vraag de komende jaren enkel zal toenemen. In het tweede seizoen van de Streamz-docu ‘Chasing Beauty: de prijs van perfectie?’ willen onder meer bekende koppen als Lesley-Ann Poppe, Jitske Van de Veire en Pommeline Tillière de schaduwzijde van de plastische ingrepen belichten. In dit tweede seizoen zien we ook de Roeselaarse Jada Sparks (34) terug.

Voor haar is de operatietafel geen onbekend terrein. Ze heeft ondertussen al vijftig ingrepen achter de rug. Jada wil haar ideale schoonheidsbeeld creëren en liet nu haar vier onderste ribben verwijderen. Jada wilde graag een slankere taille en in Seattle zit een van de weinige chirurgen die deze extreme operatie uitvoert.

Beste versie

“Ik ben altijd wel op zoek naar nieuwe ingrepen om de beste versie van mezelf te worden. En het verwijderen van de zwevende ribben leek een optie. Ik had alle nodige research gedaan, maar besliste aanvankelijk om die ingreep niet te doen omwille van het kostenplaatje (22.500 euro, red.)”, lacht ze. “Maar dankzij een samenwerking met de chirurg werd het uiteindelijk toch een haalbare kaart en in februari lag ik bij hem op de operatietafel. Ik weet dat ze me gek zullen verklaren. Ook mama was helemaal niet voor de operatie te vinden. Ze was enorm ongerust omdat het allesbehalve een alledaagse operatie is die ik dan ook nog aan de andere kant van de wereldbol liet uitvoeren. Maar dat er een filmploeg bij was, zorgde dan wel voor wat geruststelling. Deze ingreep was absoluut de pijnlijkste tot nu toe. Een van de grootste complicaties is een klaplong, waar er bij mij even vrees voor was omdat ik na de operatie heel veel moeite had om te ademen. Maar finaal is alles goed verlopen.”

XBIZ Creator Awards

Volgende week vertrekt Jada terug richting Amerika, maar dit keer niet voor een operatie. Ze is genomineerd voor de XBIZ Creator Awards. Je kan trouwens ook nog steeds stemmen om Jada aan die XBIZ Creator Award in de categorie ‘Rising Clip Creator’ te helpen. Dit kan via creatorawards.xbiz.com/voting/XCA24-18.php.

De driedelige documentaire ‘Chasing Beauty: de prijs van perfectie?’ zal vanaf 23 mei exclusief te zien zijn op Streamz.

The post Jada Sparks opnieuw te zien in Streamz-docu ‘Chasing Beauty: de prijs van perfectie?’: “Vier onderste ribben laten verwijderen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wim Aernoudt trekt N-VA-lijst voor provincieraad in kiesdistrict Ieper-Oostende-Diksmuide

De Gistelse schepen en huidig provincieraadslid Wim Aernoudt (56) is op 13 oktober de lijsttrekker voor N-VA bij de provincieraadsverkiezingen in het kiesdistrict Ieper-Oostende–Diksmuide. “N-VA mikt resoluut op een deelname aan het beleid. En daarbij zetten we de West-Vlaming weer centraal. Dat betekent efficiënter besturen, minder structuren en alleen nuttige investeringen”, stelt Wim Aernoudt. De lijst van N-VA bestaat verder

Lees meer »

Betsy en Aurel klinken op zestig jaar huwelijk

Aurel Vermote en Betsy Schoutteten stapten op 3 augustus 1964 in het huwelijksbootje. Het echtpaar uit de Kerkstraat is inmiddels zestig jaar getrouwd. De gelegenheid voor het gemeentebestuur om hen in de bloemetjes te zetten.
The post Betsy en Aurel klinken op zestig jaar huwelijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuw-Zeeland verdrievoudigt toeristentaks

Nieuw-Zeeland verdrievoudigt de belasting die de meeste toeristen moeten betalen om het land te bezoeken. Dat heeft de regering dinsdag aangekondigd. Vanaf oktober zullen toeristen 100 Nieuw-Zeelandse dollar betalen (ongeveer 56 euro) in plaats van 35.

Lees meer »

Zeilers roepen op tot vrede tijdens ‘Sail-out for Peace’

Zeilers staan bekend om hun vrije geest, altijd zoekend naar nieuwe horizonten en onbekende wateren. Maar in een wereld die steeds meer geteisterd wordt door oorlog en terreur, voelen velen de drang om een signaal te geven. Op zondag 8 september krijgen ze die kans tijdens de allereerste ‘Sail-out for Peace’, een evenement georganiseerd uit
The post Zeilers roepen

Lees meer »

Chaos in Spaanse supermarkten door trend op TikTok: leg ananas in je winkelwagen en scoor een date

In Spanje gebeurt iets bijzonders in de supermarkt. Het lijkt erop dat de gewone winkelkar een nieuwe functie heeft gekregen: hulpmiddel bij het vinden van de liefde! Vrijgezelle Spanjaarden stormen naar de supermarkten, vooral naar de populaire keten Mercadona, op zoek naar een romantische ontmoeting. En het gaat niet om zomaar boodschappen doen. Nee, de sleutel tot iemands hart ligt

Lees meer »

Nieuwe parking in centrum Heist moet parkeerprobleem mee helpen oplossen

In Knokke-Heist is er een nieuwe parking gecreëerd in het centrum van deelgemeente Heist. Het gaat om een proefproject omdat het gemeentebestuur beseft dat parkeren in de kustgemeente – zeker in de zomermaanden – een hele uitdaging is.
The post Nieuwe parking in centrum Heist moet parkeerprobleem mee helpen oplossen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Directeur sterft dag voor start schooljaar: “Hij had een hart voor elke leerling”

Wim Van Nieuwenhuize (52), directeur van de basisschool KBO Eine, is zondag overleden terwijl hij met een vriend aan het lopen was. Hij werd plots onwel, maar reanimatie kon niet meer baten. De hele scholengemeenschap van het Katholiek Basisonderwijs Oudenaarde (KBO) is bijzonder aangeslagen. “We verliezen een sterke directeur met een hart voor onderwijskwaliteit en een hart voor elke leerling”,

Lees meer »

Fransman terecht voor bezit 19 flessen lachgas in auto: “Om ballonnen op te blazen”

“Gekocht om ballonnen te vullen voor enkele feesten.” Een 24-jarige Fransman diste een vrij ongeloofwaardige verklaring op om de aanwezigheid van 19 flessen lachgas in de koffer van zijn auto te verantwoorden. “Zou je dan 1.500 ballonnen opblazen?”, vroeg de openbare aanklager zich af.
The post Fransman terecht voor bezit 19 flessen lachgas in auto: “Om ballonnen op te

Lees meer »

Zes jongeren betrapt op nachtelijk zwemmen in zee: “Ga niet in het water als er geen redders zijn”

Afgelopen nacht liep een melding binnen bij de politie over mensen in zee. Rond 1.30 uur begaf de politie zich met spoed naar het strand. Er zouden zich een aantal personen in zee begeven. De patrouille gebruikte de zoeklichten van de dienstvoertuigen en kon zes zwemmende personen vaststellen.
The post Zes jongeren betrapt op nachtelijk zwemmen in zee: “Ga

Lees meer »