Hulpkok Joe (37) van The Jane kan weer spreken, maar is benen kwijt na aanrijding door Nick Bril

Joe Claridge (37), de hulpkok die in januari onder de terreinwagen van sterrenchef Nick Bril belandde op de parking van The Jane, kan 4 maanden na het drama weer spreken, maar de Britse hulpkok is wel zijn benen kwijt. Dat wordt bevestigd aan onze redactie. 

Meer krantenkoppen in België

Influencer (26) uit Dubai: “Ik wou een bikini dragen dus mijn schatrijke man kocht me een privé-eiland”

Een schatrijke zakenman uit Dubai heeft zijn allerliefste vrouwtje een wel heel opvallend cadeau gegeven. Hij kocht haar een privé-eiland van omgerekend 45 miljoen euro, zodat mevrouw rustig op haar gemak in bikini kan liggen. Dat beweert de vrouw, die geregeld op TikTok uitpakt met haar zeer extravagante luxeleventje, toch zelf. Haar video’s gaan nu viraal.

Lees meer »

Vlaams Belang stelt lijst voor

Vlaams Belang Wielsbeke trekt met een lijst van dertien namen naar de lokale verkiezingen. Lijstrekker is voorzitter Dirk Demaertelaere.
The post Vlaams Belang stelt lijst voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Netheid van Oostende is verkiezingsthema voor 13 oktober: Strenger optreden tegen overlast door vuilnis?

De netheid van Oostende is voor veel inwoners een belangrijk onderwerp. Er zijn allerlei acties, maar hoe gaat men om met overlast door meeuwen die afvalzakken openprikken, of met sluikstorters? Moet de stad strenger optreden tegen vuilnis? De partijen hebben voorstellen.
The post Netheid van Oostende is verkiezingsthema voor 13 oktober: Strenger optreden tegen overlast door vuilnis? appeared first

Lees meer »

Franse huurmoordenaar van amper 14 jaar opgepakt

Het Franse gerecht heeft een 14-jarige opgepakt voor een huurmoord gepleegd in Marseille. Opdrachtgever was een gevangene uit Aix-Luynes. “We weten dat criminele organisaties steeds vaker jongeren inschakelen om ‘hun vuile werkjes op te knappen’. Maar dit is ongezien jong om tegen betaling een moord te plegen”, zegt het gerecht.

Lees meer »

Steeds meer zwaargewonde fietsers en steppers

In 2022 zijn 7.300 fietsers na een ongeval in het ziekenhuis beland. Dat zijn er 10 procent meer dan in 2016. Dat meldt het verkeersveiligheidsinstituut Vias op basis van gegevens van Belgische ziekenhuizen. Zestig procent van alle ernstig gewonde e-steppers die in het ziekenhuis belanden na een ongeval, lopen een hoofdletsel op. Traumachirurgen riepen al eerder samen met Vias op

Lees meer »

Na moeder en broer stapt ook Eva-Maria Byttebier uit Harelbeke in de politiek: “Je leert zoveel nieuwe mensen kennen!”

De appel valt niet ver van de boom bij de Byttebiers. Nadat moeder Jacinta Vandorpe (52) opkwam met de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 en broer Laurens Byttebier (26) op de CD&V-lijst prijkte in oktober 2018, is het nu de beurt aan de jongste telg van de familie: Eva-Maria Byttebier (24). Ze staat op de zestiende plek. “Ik wil iets betekenen voor

Lees meer »