Hulpkok Joe (37) van The Jane is benen kwijt na aanrijding door Nick Bril

Joe Claridge (37), de hulpkok die in januari onder de terreinwagen van sterrenchef Nick Bril belandde op de parking van The Jane, kan 4 maanden na het drama weer spreken, maar de Britse hulpkok is wel zijn benen kwijt. Dat wordt bevestigd aan onze redactie. 

Meer krantenkoppen in België

NMBS blijft bij uitstel van extra treinaanbod

Vervoermaatschappij NMBS heeft vrijdag opnieuw beslist om een belangrijke uitbreiding van het treinaanbod uit te stellen. Dat gebeurt nadat uittredend minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) die beslissing vorige maand heeft vernietigd.

Lees meer »

“Opvolger Nasrallah doelwit nachtelijke aanvallen op Beiroet”- “Belangrijke Hamasleider omgekomen bij luchtaanval op vluchtelingenkamp op Westelijke Jordaanoever”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »

Mauro Devos is nieuw bij KSV Oostkamp en treft ex-ploeg

Het kan vlug keren in de voetbalsport. De competitie startte zo hoopgevend voor de jongens van de Valkaart, die gingen winnen in Petegem en vervolgens in eigen huis Zulte Waregem aftroefden. De derde confrontatie leverde een puntendeling op tegen RC Gent. Daarna gingen de jongens van coach Stijn Desmet twee keer met de billen bloot: 3-0 in Dikkelvenne en 0-3

Lees meer »

Roel maakt verkiezingsrap voor papa Marc

In Staden maakte Roel een heuse rapsong ter promotie van de kandidatuur van zijn vader Marc Van Ysacker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.
The post Roel maakt verkiezingsrap voor papa Marc appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dames van Ferm Groot-Damme kijken tevreden terug op groepsreis

De dames van Ferm Groot-Damme, de koepel van alle Damse afdelingen van deze vereniging voor landelijke vrouwen, zijn voor de 31ste keer op groepsreis geweest. “Dit jaar trokken we naar Duitsland met een bezoek aan de Eifel-Rursee, Aachen maar ook het Nederlandse Maastricht. Met veertig vrouwen verbleven we in Simmerath”, zegt bestuurslid Jeanine De Leyn.
The post Dames van

Lees meer »

Sint-Jorisgilde overhandigt medailles voor kampioenen binnenschieting

In de lokalen van de schuttersgilde Sint-Joris – officieel de Koninklijke en Prinselijke Hoofdgilde Sint-Joris Stalen Boog Brugge – in de Stijn Streuvelstraat 59, vond een medaille-uitreiking plaats. Het ging meer bepaald om een viering van de kampioenen van de schietingen in het binnenseizoen. De eerste plaats of het goud is voor Dany Callant, het
The post Sint-Jorisgilde overhandigt

Lees meer »

Vlaamse regering heeft eed afgelegd – Open Vld en Vlaams Belang vinden het “blamage” dat Homans voorzitter van parlement blijft

Nu het regeerakkoord rond is en de ministerposten verdeeld zijn, kan toekomstig Vlaams minister-president Matthias Diependaele (N-VA) vandaag in het Vlaams Parlement zijn regeerverklaring afleggen. Op de valreep is er dan toch nog een Septemberverklaring. De eedaflegging en die toespraak kan je hier live volgen vanaf 14 uur. Volg alles op de voet in onze liveblog.

Lees meer »

Twintiger die betrapt werd in auto vol zwemvesten riskeert celstraf voor mensensmokkel: “Hij wist niet dat hij met iets illegaal bezig was”

Een 28-jarige Irakees uit Antwerpen riskeert voor de Brugse rechtbank dertig maanden celstraf met uitstel voor mensensmokkel. Ryan Y. werd in Adinkerke betrapt met een lading reddingsvesten. “Maar hij wist niet waarvoor die dienden”.
The post Twintiger die betrapt werd in auto vol zwemvesten riskeert celstraf voor mensensmokkel: “Hij wist niet dat hij met iets illegaal bezig was” appeared

Lees meer »

Pastoor Henk Gevaert uit Moorslede op non-actief gezet

Pastoor Henk Gevaert van de Sint-Martinusparochie in Moorslede staat momenteel op non-actief. Het Bisdom Brugge zegt dat er wordt gezocht naar een nieuwe benoeming voor hem. Officieel is de pastoor al een tijdlang afwezig door ziekte.
The post Pastoor Henk Gevaert uit Moorslede op non-actief gezet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dan toch een happy end? Na scheiding, vechtpartij en contactverbod vindt prins Leka van Albanië nieuwe liefde

Dan toch een ‘eind goed, al goed’? De leider van de Albanese koninklijke familie, prins Leka (42), is opnieuw verliefd en heeft zijn nieuwe partner voor het eerst voorgesteld. Opmerkelijk, want nog geen negen maanden geleden was de prins getrouwd met een andere vrouw. Hun breuk groeide echter uit tot de smeuïgste koninklijke soap van het jaar: Leka raakte slaags

Lees meer »