Viergeslacht bij de familie Parrein: van André (88) tot de kleine Finn

Op 5 december 2023 werd de kleine Finn Parrein geboren.

Hij vormt daarmee een viergeslacht met papa Serge (39), opa William (62) en overgrootvader André (88). Een nieuwe telg in deze sportieve familie. (gf)

The post Viergeslacht bij de familie Parrein: van André (88) tot de kleine Finn is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Flor Velle vestigt zich als fietshersteller: “Ik ben een echte fietsfanaat”

Sedert kort woont Flor Velle samen met zijn vriendin Amber Kemel in de Reigerstraat 8, de voormalige woning van Flors grootouders. En daar heeft hij nu de garage ingericht als atelier, want Flor is in bijberoep gestart als fietshersteller. “Niet alleen de fiets zelf, maar ook de techniek is mijn passie”, vertelt Flor.
The post Flor Velle vestigt zich

Lees meer »

Organisatie Schippersweekend droomt van editie met topcijfers: “10.000 festivalgangers lijkt niet onrealistisch”

Binnen minder dan twee weken opent het Schippersweekend voor de 39ste keer de deuren. Het festival uit Lauwe slaagde er de afgelopen jaren in te groeien tot een trekpleister van formaat, een tendens die zich verder zal zetten. “Ons petanquetoernooi? In amper 65 seconden uitverkocht!”
The post Organisatie Schippersweekend droomt van editie met topcijfers: “10.000 festivalgangers lijkt niet onrealistisch”

Lees meer »

Stefanie (28) neemt bekende winkel Lolotte over in Oostends stadscentrum

Begin september opende Stefanie Van Ryssel de conceptstore Lolotte in de Christinastraat. Ze nam de bestaande winkel over van de vorige zaakvoerster. Ondernemen zit haar in het bloed, want haar ouders baten al jaren de bekende feestzaal Ten Stuyver uit in Oostende. “We zouden het jammer vinden moest zo’n vaste waarde zijn verdwenen”, motiveert Stefanie haar beslissing om de zaak

Lees meer »

Vaste rechtbankklant (23) ontkent verkoop van drie gram coke

Een 23-jarige man uit Veurne ontkent dat hij drie gram cocaïne verkocht aan een andere jongeman, die nadien betrapt werd. B.V. is een vaste rechtbankklant en riskeert er zes maanden cel voor. “Maar het slachtoffer liegt en is ook goed gekend bij de politie. Waarom geloven ze hem en niet B.V.?” zegt zijn advocaat.
The post Vaste rechtbankklant (23)

Lees meer »

Dames KSV Rumbeke (1) goed van start: “Collectief sterkte prestatie”

De dames van KSV Rumbeke kunnen nog steeds met tevredenheid terugblikken op de vorige campagne met een vijfde plaats als eindresultaat. Coach Pedro Boudrez kon de bijna volledige spelersgroep bijeen houden en aanvullen met een drietal jongeren en drie rasechte aanwinsten. Het gevolg is dat ze hun start niet gemist hebben. Zondag werd thuis met 3-0 gewonnen van KSV Bredene

Lees meer »

KIJK. ‘De verraders’ begint met verrassende test: wie wint vertrouwen en wie verdacht van verraad?

Vanaf de eerste aflevering van ‘De verraders’ is één ding duidelijk: misleiding en bedrog staan centraal. Presentator Staf Coppens brengt extra spanning met een verrassende toast tijdens het openingsdiner. Hij vraagt de deelnemers om de naam op te schrijven van degene die ze het minst vertrouwen en degene die ze het meest vertrouwen. De resultaten zijn veelzeggend.

Lees meer »

VRT-baas Frederik Delaplace maakt bleke indruk in Vlaams parlement: “Vaak zag je hem denken: ‘wat zit ik hier te doen?’”

Frederik Delaplace, de CEO van de VRT, heeft gisteren in de Commissie Media van het Vlaams Parlement warm en koud tegelijk geblazen. “Er is geen crisis”, zei hij over het tumult waarin de openbare omroep verkeert, maar tegelijk had hij het over “vertrouwen dat hersteld moet worden.” Hij gaf ook toe dat hij zelf beter moet communiceren. Onze journalist Sander

Lees meer »