Nachtwacht neemt clip op en kondigt nieuwe show aan

In het Steenbakkerijmuseum in Boom werd de nieuwe clip van Nachtwacht opgenomen, met Sophie Janssens (Keelin), Louis Thyssen (Vladimir) en Gio Kemper (Wilko).

Dit is de clip die bij de nieuwe single ‘Samen Sterk’ uitkomt op 15 mei. De clip zelf kan je bekijken vanaf 17 mei om 17u op het YouTube kanaal van Nachtwacht en Studio 100 TV.

Samen sterk’ gaat over de kracht van vriendschap. Met vrienden om je heen, kan je elke uitdaging aan. En dat geldt zeker voor de Nachtwacht: 3 beste vrienden, elk met hun eigen sterktes, die samen het kwaad bestrijden. Dit is de tweede videoclip van Sophie Janssens, die nu al een jaar de rol van Keelin vertolkt. En er is nog meer goed nieuws voor de fans! Vanaf vandaag gaat de nieuwe Nachtwachtshow “De Bevroren Sneeuwkoningin” in verkoop.

Louis Thyssen (Vladimir): “We gaan voor het eerst naar de Onderwereld met de show. Het decor zal ook een volledig andere stijl hebben dan de vorige jaren. De show is interactief: zingen, dansen, samen spreuken uitvoeren. Het publiek wordt letterlijk mee betrokken in het verhaal.” Gio Kemper (Wilko): “Nachtwacht heeft steeds jongere fans en dat is schattig om te zien bij de shows! De interactie met het publiek is altijd fantastisch, ook ouders vinden het leuk om mee op te gaan in de show. Er zitten ook altijd wat verborgen grapjes in voor een ouder publiek.” Sophie Janssens (Keelin): “Met deze show trekken we niet alleen naar Antwerpen, Gent en Hasselt maar ook naar kleinere theaters, omdat we dichter bij het publiek willen zijn zodat de interactie nóg groter wordt. Anderzijds moet het groot genoeg zijn voor decor en special effects van de show.”

Korte inhoud ‘De Bevroren Sneeuwkoningin’

Vlad, Wilko en Keelin zijn enorm vereerd wanneer ze een bezoek mogen brengen aan het ijspaleis van Sneeuwkoningin Frosta in de Onderwereld. Samen met haar toegewijde butler legt ze haar drie gasten uit Schemermeer in de watten. Maar dan duikt de kwade IJsgeest Iskal op. Hij bevriest de Sneeuwkoningin en is van plan om heel de wereld in ijs te veranderen. De Nachtwacht moet samen met Vega proberen om de Sneeuwkoningin te ontdooien, én om de IJsgeest naar het Duistere Hart te sturen voor hij alles en iedereen bevriest.

Tijdens het Hemelvaartweekend staan de Ketnet kanalen (zender, website en app), ook helemaal in het teken van Nachtwacht. Fans kunnen een heel weekend lang de favoriete afleveringen en films bekijken van de Nachtwacht. Ook de interactieve verhalen ‘De 4de Nachtwachter’ en ‘De Nachtwacht Academie’ staan extra in de kijker op de Ketnet website en app. (PADI)

Info: www.studio100.com

The post Nachtwacht neemt clip op en kondigt nieuwe show aan is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Pleegzorg Vlaanderen zoekt gezinnen voor crisispleegzorg

Pleegzorg Vlaanderen is op zoek naar pleeggezinnen, in het bijzonder voor crisispleegzorg. Daar is de nood immers het hoogst en zonder voldoende plaatsen komen de kinderen terecht op minder aangewezen plaatsen. Om de oproep kracht bij te zetten, voert de organisatie volgende week actie.

Lees meer »

Rockgod Lenny Kravitz (60) greep Werchter bij z’n kruis, al miste hij ook een cruciaal akkoord

Seks heeft dreadlocks en heet Lenny Kravitz (60). Verwekt in een Dixie tijdens een triootje tussen rock-, funk- en soulgoden, aangespoeld op een tropisch strand en sindsdien overal een geliefde bastaard. Kravitz leeft – naar eigen zeggen – al zeven jaar als een pater, maar bracht Rock Werchter van climax naar hoogtepuntje en terug. Al kon het muzikaal allemaal wat

Lees meer »

“Op de fiets een strijder, ernaast een schone mens”: portret van overleden voormalig geletruidrager Gilbert Desmet (93)

In Lichtervelde is zondagnacht oud-wielrenner Gilbert Desmet op 93-jarige leeftijd overleden. Smetje was de oudste nog in leven zijnde Belgische geletruidrager. Naast zijn twaalf dagen in het geel won hij meer dan honderd koersen, waaronder Parijs-Tours en de Waalse Pijl. Een portret van een skone mens.
The post “Op de fiets een strijder, ernaast een schone mens”: portret van

Lees meer »

Geluidssignaal, trilling of knippering: nieuwe auto moet je voortaan verplicht waarschuwen wanneer je te snel rijdt

Elke nieuw verkochte auto moet voortaan uitgerust zijn met een zogenoemde ‘intelligente snelheidsassistentie’. Dat betekent dat de auto zelf aangeeft wanneer je te snel rijdt, bijvoorbeeld door een lichtje, een trilling of een geluid. Dat de auto zelf met jou gaat meedenken, heeft zo zijn voordelen, al staat die aanbeveling nog niet altijd en overal op punt, zegt Filip Rylant

Lees meer »

Jongeman (21) vrijgesproken voor verspreiden seksfilmpje minderjarig ex-liefje: “Fake-klacht van afgewezen bakvisje”

Een 21-jarige jongeman uit Middelkerke is vrijgesproken van de beschuldiging dat hij een seksfilmpje van zijn minderjarig ex-liefje zou hebben verspreid. J. riskeerde er zes maanden cel voor, maar de rechter achtte de feiten niet bewezen. Het ging eerder om een wraakactie van zijn ex-liefje. “In essentie gaat het om een fake-klacht van een afgewezen bakvisje, maar wel één met

Lees meer »

Bedenkers van leukste compliment aan een Brugse zaak in de prijzen

Met de actie ‘Lokaal, da’s logisch’, riep KERNpunt samen met de West-Vlaamse steden en gemeenten op om hun favoriete lokale handelaar complimentjes te geven. Vier winnaars die een compliment gaven aan een Brugse zaak, vielen in de prijzen.
The post Bedenkers van leukste compliment aan een Brugse zaak in de prijzen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spektakel aan zee: vier topshows in de kuststeden die je niet wilt missen

Plan je deze zomer een uitstap naar de Belgische kust? Uitstekend idee, want ook naast zee, strand en dijk valt daar nog heel wat te zien en te beleven. De kuststeden pakken uit met een zomers programma vol ambiance en spektakel. Zit het weer tegen, ben je voldoende bruingebakken of gewoon op zoek naar (avondlijk) vertier, kan je dus altijd

Lees meer »

Westerscheldetunnel in Zeeland wordt tolvrij vanaf 1 januari

Wie met zijn auto of motor door de Nederlandse Westerscheldetunnel wil rijden, zal vanaf 1 januari geen tol meer moeten betalen. De Provinciale Staten van de Nederlandse provincie Zeeland hebben namelijk unaniem ingestemd met het tolvrij maken van de tunnel voor automobilisten en motorrijders. Vrachtverkeer zal voorlopig wel nog moeten betalen om de oversteek te maken.

Lees meer »

Vlaamse voetbalfans hard voor Rode Duivels in HLN-enquête: helft wil Tedesco weg, één derde vindt dat Lukaku best stopt als international

U vond het voetbal van de Rode Duivels saai. Dat blijkt uit de Grote EK-enquête van HLN, uitgevoerd door iVOX. Meer dan de helft van de Vlaamse voetbalfans meent dat bondscoach Domenico Tedesco moet opstappen na het mislukte toernooi in Duitsland. Maar hoe ziet u de toekomst van Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne bij de nationale ploeg? En hoe

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Washington kondigt nieuw militair hulppakket van 2,3 miljard dollar aan voor Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Drie piepjonge Franse autodieven op heterdaad betrapt in Kortemark: blanco autosleutels en decoder in auto gevonden

De politie kon dinsdagochtend vroeg drie jonge Franse autodieven arresteren toen die na een dubbele poging om een wagen te stelen wegvluchtten in Kortemark. In hun wagen werden blanco sleutels voor wagens van Franse merken én een decoder om signalen van ‘keyless-entry’ auto’s om te zetten. Vorige week werden zo nog drie auto’s op één nacht gestolen in Veurne. “Het

Lees meer »