Benzine woensdag weer wat goedkoper

Benzine tanken is vanaf woensdag weer iets goedkoper. Dat blijkt dinsdag uit de nieuwe maximumprijzen die de federale overheidsdienst Economie woensdag bekendmaakte.

 

Meer krantenkoppen in België

Standvastig hogedrukgebied zorgt voor nazomers intermezzo: hoe lang kunnen we genieten van zomers weer?

Terwijl Centraal-Europa wordt getroffen door overvloedige neerslag en zelfs sneeuw in de Alpen, evolueert het weerbeeld in West-Europa naar een nazomerse variant. Later deze week is zelfs een zomerse 25 °C mogelijk. Maar waar komt dit zomerse weerbeeld plots vandaan? Hoe warm zal het worden? En hoe lang mogen we van deze nazomer genieten? Weeranalist Nicolas Roose duikt in de

Lees meer »

Eerste stap gezet voor creatie van een waterplein in Adinkerke

Op de gemeenteraad van september is een samenwerkingsovereenkomst tussen het lokaal bestuur, de Vlaamse Waterweg en Wegen en Verkeer West-Vlaanderen goedgekeurd, voor een studie om een verkeersveilig waterplein in Adinkerke te creëren.
The post Eerste stap gezet voor creatie van een waterplein in Adinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verdachte beweert Gisèle Pelicot enkel gestreeld te hebben, maar dan toont rechter expliciete beelden van verkrachting: “In de zaal werd het muisstil”

Met Jacques C. (72) is een derde verdachte in het Franse verkrachtingsproces aan het woord gekomen. De gepensioneerde man gaf toe dat hij Gisèle Pelicot aanraakte, maar ontkende haar gepenetreerd te hebben. Om de waarheid aan het licht te brengen, liet de rechter voor het eerst expliciete beelden van het misbruik zien. Die spraken de versie van C. duidelijk tegen.

Lees meer »