Albert Heijn roept paprikareepjes terug door “mogelijke aanwezigheid” van stukjes glas

Supermarktketen Albert Heijn haalt in overleg met het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) twee merken rode paprikareepjes uit de winkels. De producten bevatten mogelijk stukjes glas.

 

Meer krantenkoppen in België

“Van totale vernedering naar totale transformatie”: ‘Achter de schermen’-duo schittert in ‘Celebrity Klopjacht’

In de derde aflevering van ‘Celebrity Klopjacht’ zagen we hoe Pieterjan Marchand en Jeff Bronder, bekend van ‘Achter de schermen’, gepakt werden door de speurders. Maar dat gebeurde wel in stijl. “We zijn toch geslaagd in onze opzet.”
The post “Van totale vernedering naar totale transformatie”: ‘Achter de schermen’-duo schittert in ‘Celebrity Klopjacht’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zijn wereld stortte in toen hij z’n dochtertje zag liggen”: vader (35) dringt woning van beschonken aanrijder binnen en slaat hem in elkaar

Zijn 7-jarig dochtertje werd voor z’n ogen van de weg gemaaid door een bestuurder die onder invloed was en nadien vluchtmisdrijf pleegde. Alain R. (35) uit Pittem wachtte echter niet op het gerecht en nam het heft in eigen handen. Als een dolle stier sprong hij ‘s nachts door een glazen deur de woning van de aanrijder binnen en sloeg

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky: “Plan voor overwinning is volledig voorbereid”

Het zogenaamde “plan voor de overwinning” van Oekraïne op Rusland is “volledig voorbereid”. Dat heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky woensdag gezegd. Zelensky wil het plan deze maand nog voorleggen aan zijn Amerikaanse evenknie Joe Biden. De Russen zijn ondertussen in de regio Koersk, die sinds begin augustus het strijdtoneel is van een Oekraïens offensief, een tegenoffensief gestart. Maandag claimden

Lees meer »

LIVE EK WIELRENNEN. Riberolle en Demey proberen wel, maar geraken niet weg

Net geen Belgische medaille bij de junioren mannen op het EK wielrennen. Felix Orn-Kristoff pakte na een sprint met drie het goud. Matijs Van Strijthem en Nio Vandevorst werden iets later vierde en vijfde. Ook de elite vrouwen zijn begonnen aan hun Europees kampioenschap. Zonder Lotte Kopecky en dus moet vooral het collectief de sterkte worden.

Lees meer »

Antony Verschaeve neemt afscheid van café Lusterke: “Als vis in een bokaal”

Antony Verschaeve (53) baat komende zondag voor de allerlaatste keer café Lusterke in de Molenstraat uit. Vanaf oktober wordt Vanessa Pattyn de nieuwe uitbaatster. Het is de vraag wat Antony gaat doen. “Eerst zal ik eens mijn hoofd leeg maken”, zegt hij. “Een café uitbaten is vooral mentaal heel lastig.”
The post Antony Verschaeve neemt afscheid van café Lusterke:

Lees meer »

Duitse minister van Economie roept “autotop” bijeen

De Duitse minister van Economie Robert Habeck heeft voor volgende week maandag een autotop bijeen geroepen waar hij autobouwers, vakbonden en toeleveranciers verwacht. Na verschillende alarmerende berichten de voorbije weken verkeert de Duitse autosector in een crisis.

Lees meer »

2.500 aanwezigen genieten van Bootsea Festival in Oostende: “Onze leerlingen kijken er elk jaar naar uit”

Donderdag vond de zesde editie van het Bootsea Festival plaats op de ACEG Wellington Hippodroom in Oostende. Met dit event richt de vzw Duinhelm zich tot jongeren en jongvolwassenen met een (verstandelijke) beperking en hun begeleiders. Vanuit heel Vlaanderen daagden 2.500 bezoekers op. Onder een stralende zon genoten ze van dj-sets en optredens. “De artiesten komen heel graag naar ons

Lees meer »

Standvastig hogedrukgebied zorgt voor nazomers intermezzo: hoelang kunnen we genieten van zomers weer?

Terwijl Centraal-Europa wordt getroffen door overvloedige neerslag en zelfs sneeuw in de Alpen, evolueert het weerbeeld in West-Europa naar een nazomerse variant. Later deze week is zelfs een zomerse 25 °C mogelijk. Maar waar komt dit zomerse weerbeeld plots vandaan? Hoe warm zal het worden? En hoelang mogen we van deze nazomer genieten? Weeranalist Nicolas Roose duikt in de weerkaarten.

Lees meer »