Bestelwagen rijdt in op politievoertuig bij signalisatie na ongeval op E403 in Lichtervelde

In de nacht van vrijdag op zaterdag vonden er op de E403 in Lichtervelde kort na elkaar twee ongevallen plaats. De bestuurder van een bestelwagen merkte de signalisatie van de politie bij een eerder ongeval niet op en reed het politievoertuig aan.

Het eerste ongeval vond kort na middernacht plaats, toen twee personenwagens op de E403 met elkaar in botsing kwamen. Eén persoon moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Een tweede ongeval gebeurde toen de bestuurder van een bestelwagen de signalisatie van de brandweer en politie niet op tijd opmerkte en inreed op het politievoertuig.

De klap was enorm. De politiewagen, een Volvo, werd achteraan aangereden door de bestelwagen. De bestelwagen kwam op zijn zij terecht. Gelukkig waren de politieagenten al uitgestapt om vaststellingen van het eerdere ongeval te doen toen hun wagen werd aangereden. Zij kwamen met de schrik vrij. De bestuurder van de bestelwagen werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Door de ongevallen werd de snelweg afgesloten voor het verkeer. Er kwam een deskundige ter plaatse om de omstandigheden te onderzoeken.

The post Bestelwagen rijdt in op politievoertuig bij signalisatie na ongeval op E403 in Lichtervelde is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’

Het lokaal bestuur De Panne gaat samen met het woonzorgcentrum Sint-Bernardus, het Expertisecentrum Dementie en de Alzheimer Liga in zee om met het nieuwe project ‘Dementievriendelijk De Panne’ inwoners met dementie te ondersteunen.
The post De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

Bij een Oekraïense droneaanval is zondag een 4-jarig meisje in een auto in de zuid-Russische regio Belgorod om het leven gekomen. Dat heeft de regionale gouverneur gezegd. En in de afgelopen week heeft Rusland 800 glijbommen boven Oekraïne gedropt, zo hekelt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Hij vraagt opnieuw om meer hulp van het Westen bij de luchtafweer. Lees hier

Lees meer »

Jules (11) is gezond en wel, toch moet hij naar het ziekenhuis. “Nergens crisisopvang te vinden voor hem”

In de provincie Oost-Vlaanderen dreigt een jongen van elf deze week in het ziekenhuis te belanden omdat er geen crisisopvang voor hem wordt gevonden. Jules* is nochtans gezond, maar nergens anders is er plaats voor hem. Niet in een jeugdvoorziening, niet bij een pleeggezin. En het ergste: zoals Jules waren er vorig jaar 744 kinderen. “We geven asielzoekers bed, bad

Lees meer »

‘CD&V Lendelede 2030’ met zes nieuwkomers naar stembus: “We hebben trouwe kiezers. Dat stelt ons een beetje gerust”

De huidige cd&v gaat naar de gemeenteraadsverkiezingen onder de naam ‘cd&v Lendelede 2030’. “Om de lokale verankering van de partij te benadrukken”, zegt burgemeester en toekomstig lijsttrekker Carine Dewaele.
The post ‘CD&V Lendelede 2030’ met zes nieuwkomers naar stembus: “We hebben trouwe kiezers. Dat stelt ons een beetje gerust” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oppositie vol ongeloof nadat Wilders eigen premier “slappe hap” noemt: “Schoof werd eerst vernederd en dan gevierendeeld”

In de Nederlandse Tweede Kamer heeft PVV-leider Geert Wilders de kersverse premier Dick Schoof aangevallen op de tweede dag van het regeringsdebat over het nieuwe kabinet. Volgens Wilders neemt Schoof niet genoeg afstand nemen van aantijgingen uit de oppositie die ministers racistisch noemen. Hij noemde het optreden van de premier “slappe hap”, wat hem niet in dank werd afgenomen door

Lees meer »

Open Wijngaardfeesten énWijnfeesten in Heuvelland

Op 6 en 7 juli vinden de Open Wijngaardfeesten plaats in Heuvelland. Ontdek een veelheid aan Heuvellandse wijnen en neem een exclusieve kijk achter de schermen op tal van wijndomeinen. Op 15 augustus wordt er weer wijn geproefd in Heuvelland, want dan vinden de Wijnfeesten plaats in het Warandepark in Kemmel. Kuier tussen de verschillende
The post Open Wijngaardfeesten

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Afgelopen week 800 Russische bommen op Oekraïne, Zelensky vraagt opnieuw meer luchtafweer

Oekraïne kreeg afgelopen week te maken met 800 Russische glijbommen. Die werden boven het land gedropt door Rusland. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky wijst op de noodzaak van meer luchtafweersystemen en middelen om de Russische gevechtsbommen neer te halen. Hij vraagt hiervoor nogmaals om meer hulp van het Westen. Lees hier de ontwikkelingen van zondag 30 juni terug.

Lees meer »