Annouschka opent opnieuw haar pop-up zomerbar in haar ‘hof’

Annouschka Spruytte opent opnieuw de deuren van haar pop-up zomerbar ‘T(h)of in Haringe’. Haar eigen tuin langs de Moenaardestraat 71 in Haringe transformeert ze opnieuw enkele maanden in een echte zomerbar. In haar tuin kan je genieten van heel wat cocktails en mocktails, en er staan ook nieuwe hapjes op de kaart.

De pop-upzomerbar ‘T(h)of in Haringe’ van Annouschka Spruytte opende in 2022 voor de eerste keer in haar eigen tuin. “Zelf ben ik heel tevreden over vorig jaar. Alhoewel juli een mindere maand was qua weer, kwamen de mensen toch af voor de gezelligheid en de lekkere cocktails aan democratische prijzen”, zegt Annouschka Spruytte. “Mijn cocktails en mocktails die ik steeds à la minute vers klaarmaak, zijn dan ook mijn grootste troef. Dit jaar is de kaart uitgebreid naar 16 mocktails en 36 cocktails, en er staan ook enkele nieuwe hapjes op de kaart.”

Rust

“De zomerbar is genieten in de rustige tuin met een prachtig zicht op de velden van een lekker drankje en hapje. Kinderen kunnen zich een beetje verder in de tuin uitleven in het speelhuisje of op de trampoline. Doordat de tuin volledig is afgesloten zijn ouders op hun gemak.”

Met Hemelvaart op donderdag 9 mei om 11 uur opent Annouschka de deuren van haar zomerbar. “Op vrijdag, de brugdag, ben ik open vanaf 14 uur De normale openingsuren zijn vrijdag vanaf 16.30 uur, zaterdag vanaf 15.30 uur en zondag vanaf 11.30 uur. Ook is de zomerbar open op feestdagen of op andere uren voor groepen die reserveren.” In juli en augustus is de zomerbar open op dinsdag en donderdag om 16.30 uur.”

Fotozoektocht

“We doen niet veel evenementen om het rustige karakter te behouden”, legt Annouschka uit. “Op zaterdag 1 juni is er wel een kermisfuif en op zaterdag 22 juni een optreden van Doofpit, op zaterdag 24 augustus is er een retro garden, afsluit van de zomer met een avond vol retro house muziek. Op zondag 25 augustus is er la douce France, een kaas-en wijn evenement, om mooi te eindigen. Van juni tot augustus organiseren we ook nog een leuke fotozoektocht. Iedereen is welkom, jong en oud.” (LBR)

Info: Facebookpagina THOF In Haringe

The post Annouschka opent opnieuw haar pop-up zomerbar in haar ‘hof’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester Eddy Lust topt lijst Voor 8930 in Menen, huidige schepenen krijgen prominente plek

De knoop is doorgehakt. Voor 8930, het kartel waarmee Open VLD en Vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt in Menen, heeft zijn eerste pionnen op de lijst uitgezet. Huidig burgemeester Eddy Lust wordt uitgespeeld als lijsttrekker, schepen Angelique Declercq op plaats twee en ‘onafhankelijke’ Renaat Vandenbulcke als duwer.
The post Burgemeester Eddy Lust topt lijst Voor 8930 in Menen, huidige

Lees meer »

Prefinanciering Vlaamse subsidie voor tennisloods in Veurne

De bouwwerken voor de nieuwe indoortennishal met padel op het Will Tura-sportpark in Veurne schieten goed op, maar toch blijkt er ineens een onverwachte kink in de kabel te zijn. De toegekende Vlaamse subsidie voor sportinfrastructuur ten bedrage van 533.160 euro zal pas worden uitbetaald na de voorlopige oplevering van de sportinfrastructuur. Daardoor zit de bouwheer even met een liquiditeitsprobleem.<br

Lees meer »

Politieke aardverschuiving in Verenigd Koninkrijk: oppositiepartij Labour verplettert Conservatieven, premier Sunak biedt ontslag aan

Zoals verwacht vond vannacht een politieke aardverschuiving plaats in het Verenigd Koninkrijk. Nadat de rechtse Conservatives van huidig premier Rishi Sunak veertien jaar lang aan de macht waren, wint oppositiepartij Labour de Britse verkiezingen. En nog geen klein beetje. Nadat de exitpolls “een verpletterende overwinning” voorspelden, staat de partij van Sir Keir Starmer met nog 2 van de 650 zetels

Lees meer »

Luk (70) miste amper een festival, nam er duizenden foto’s en is nu zelf te zien in Dranouter: “Onze manier om merci te zeggen”

Oervrijwilliger Luk Dombrecht (70) neemt sinds jaar en dag foto’s in Dranouter, een van ’s lands oudste festivals. Voor de viering van het gouden jubileum stelt Dranouter een fractie van zijn duizenden foto’s tentoon in het dorp. Ook Luk is er te zien. “Maar die beelden waren moeilijk te vinden, want zelf staat hij niet graag op foto.”
The

Lees meer »

Robbe en Doñana serveren unieke cocktails en mocktails in pop-up Jacobius: “Willen een hartelijke, warme, huiselijke sfeer bieden”

In Hof de Plezance openen Robbe Dupon en Doñana Vandyck op woensdag 3 juli pop-upcocktailbar Jacobius. Doñana is de gastvrouw, Robbe creëert de unieke cocktails en mocktails. “Maar het is niet de bedoeling dat ik enkel achter de bar te vinden ben”, aldus Robbe, die onlangs uitgeroepen werd tot de beste sherrycocktailbartender ter wereld.
The post Robbe en Doñana

Lees meer »

Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen

Woensdag is wielrenner Jani Peiren (24) uit Bredene, een militair, tijdens een training door een auto aangereden langs de Sint-Pieterskaai in Brugge. Hij werd met een sleutelbeenbreuk en twee gebroken ribben opgenomen in het AZ Sint-Jan.
The post Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Honderden schildpadden in Maleisië gered uit klauwen van Ninja Turtle-bende

Ongeveer vierhonderd schildpadden zijn zaterdag door de Maleisische politie en natuurbescherming gered uit de klauwen van de zogenaamde Ninja Turtle-bende. De dieren hadden een totale waarde van 3,8 miljoen ringgit (747.000 euro) en waren bestemd voor de verkoop in Zuidoost-Azië. Dat zegt Abdul Kadir Abu Hashim, directeur-generaal van Wilde fauna en nationale parken. Het gaat om de grootste inbeslagname van

Lees meer »

Brandweer evacueert bijna 40 mensen van attractie Bellewaerde

Brandweer Westhoek moest zaterdagavond met een zonaal klimteam uitrukken naar het Ieperse Bellewaerde Park. Daar was de attractie El Valador vastgelopen op een hoogte van tien meter. In totaal werden 37 mensen geëvacueerd.
The post Brandweer evacueert bijna 40 mensen van attractie Bellewaerde appeared first on KW.be.

Lees meer »