Ouders getuigen voor het eerst over hun dochtertje Sidra (4), die stikte in een turntoestel: “We zetten onze twee kindjes af op school, en kregen er maar één terug”

Exact een maand geleden stierf kleutertje Sidra (4) uit Zwijndrecht nadat ze gestikt was aan een klimrek op school. Haar ouders zijn sindsdien gebroken en zoeken naar antwoorden. “Ons kindje was niet ziek. Maar plots komt ze nooit meer terug.”

 

Meer krantenkoppen in België

Drie jaar cel voor aandeel in inbrekersbende, maar vrijspraak voor plundertocht op kasteeldomein in Oostkamp

Een 45-jarige Roemeen heeft voor de Brugse rechtbank drie jaar effectieve celstraf gekregen voor zijn rol in een inbrekersbende. Constantin P. had eerder vier jaar cel gekregen, maar werd na verzet vrijgesproken voor een resem feiten in Oostkamp en Beernem.
The post Drie jaar cel voor aandeel in inbrekersbende, maar vrijspraak voor plundertocht op kasteeldomein in Oostkamp appeared first

Lees meer »

Mocktail voor de medewerkers van Aksent

Vijf teams van de verschillende afdelingen in het woonzorgcentrum Aksent prepareerden op dinsdagvoormiddag 10 september elk een zo origineel mogelijke cocktail en de beste daarvan wordt op donderdag 26 september – de Dag van de Medewerker in Aksent – als aperitief geserveerd aan alle medewerkers.
The post Mocktail voor de medewerkers van Aksent appeared first on KW.be.

Lees meer »

Net als Annelien Coorevits maakte ook deze vijf vrouwen “horrorbevalling” mee: “Mijn man zag lijkbleek”

Als Annelien Coorevits (37) aan haar spoedkeizersnede van dertien jaar geleden terugdenkt, krimpt ze nog altijd in elkaar. Haar eerlijke getuigenis deze week weekte heel wat los bij onze lezeressen. Want mama worden mag dan een wondermooie ervaring zijn, bevallen is dat heus niet altijd. Van helse pijnen in een bad tot vier mensen die op je buik komen zitten.

Lees meer »

Wat een veerkracht! Lotte Kopecky wint daags na valpartij slotetappe én eindklassement in de Simac Ladies Tour

Met blauwe plekken en schaafwonden, maar dat kon Lotte Kopecky niet deren. De wereldkampioene ging pas in de laatste meters over aanvalster Smulders – dankzij perfect werk van ploeggenote Wiebes – en won uiteindelijk met een wiel voorsprong. Ze pakt bovenop de ritzege ook de eindzege in het algemene klassement. Daarnaast sluit ze het jaar ook met zekerheid af als

Lees meer »

Veelbelovende start voor Silt Classic

Zaterdag 5 oktober vond de allereerste editie van de Silt Classic plaats, een evenement dat nu al als een succesverhaal geboekstaafd staat. Onder een stralende nazomerzon verzamelden 149 deelnemers zich met hun klassieke- en GT-wagens voor een unieke rit langs de prachtige wegen van de Franse Westhoek en de opaalkust. De start en aankomst werden
The post Veelbelovende start

Lees meer »

Na de dood van Liam Payne: hoe rouw je om een onbereikbaar idool? “Een tiener die verlamd van verdriet naar die foto staart, stelt zich niet aan”

Fans die in de buurt waren van het hotel waar Liam Payne woensdagavond om het leven kwam, hebben er massaal bloemen neergelegd en kaarsen aangestoken. Maar dichter bij huis hakt zijn dood er bij zijn fans ook hard in, en zij hebben geen verzamelplaats of ritueel waar ze dat verdriet samen kunnen verwerken. We vroegen rouwexpert Manu Keirse en Lore

Lees meer »

18 bezoekers behandeld voor ernstige misselijk­heid na zien van toneelstuk: “Lees eerst alle waarschu­win­gen”

Achttien bezoekers van de staatsopera van Stuttgart hadden afgelopen weekend medische hulp nodig nadat ze een voorstelling van ‘Sancta’ gezien hadden. De theatervoorstelling, waarin niet alleen veel bloed maar ook veel seks aan te pas komt, bleek voor veel mensen duidelijk net iets te pittig. De bezoekers in kwestie voelden zich na de show stuk voor stuk extreem misselijk.

Lees meer »