Kwart meer zelfdodingen bij jonge vrouwen: wat is er aan de hand? “Jongens zijn veel liever voor elkaar”

Zorgwekkend. Dat zijn de nieuwste zelfmoordcijfers. Vooral meer meisjes en jonge vrouwen zien het licht niet aan het einde van de tunnel: hun aantallen stegen met een kwart. Waaraan ligt dit? “Meisjes maken zich zorgen om de toekomst: ‘Ga ik nog een huis kunnen kopen?’” Maar er zijn nog verklaringen. Professor Gwendolyn Portzky (UGent) somt ze op. 

Meer krantenkoppen in België

The Masked Singer teased de volgende figuur op Schouwburgplein

Het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’ komt met een vierde seizoen vanaf vrijdag 20 september. Als teaser volgde op zaterdag 7 september een nieuwe onthulling in vijf steden, waaronder Kortrijk. Op het Schouwburgplein verschenen uit een typische Amerikaanse gele schoolbus een bodyguard, dansende cheerleaders én – tromgeroffel – een basketballende Giraf.
The post The Masked Singer teased de volgende

Lees meer »

Komt er na Jumbo ook een McDonalds in Menen? Hamburgerrestaurant dient vergunningsaanvraag in ter hoogte van Tyberpark

Opent een McDonalds weldra de deuren in Menen? Verschillende aanplakborden lijken alvast de voorbode van dit nieuws. Goed nieuws, voor zowel de inwoners als de stad zelf want hiermee wordt een nieuw startsein gegeven voor de site Tyber.
The post Komt er na Jumbo ook een McDonalds in Menen? Hamburgerrestaurant dient vergunningsaanvraag in ter hoogte van Tyberpark appeared first

Lees meer »

Productiehuis reageert op uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck: “Geen sprake van angstcultuur bij ‘Thuis’”

Het Thuishuis, het productiehuis achter de VRT 1-soap ‘Thuis’, reageert op de uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck. Zij vertelde in ‘Café Congé’ woensdagavond hoe voornamelijk vaste medewerkers het moeilijk hebben op de set. Collega Wim Stevens, die als acteur in de Thuisraad zetelt, wil de puntjes op de i zetten: “Ik wil met klem tegenspreken dat er op

Lees meer »

Nieuwe caravan in Zevekootse Driespan

De kinderen in het kleuter- en lager onderwijs vatten het nieuwe schooljaar in de Zevekootse Driespan aan. Dat ging niet onopgemerkt voorbij, dankzij een mooie caravan op de speelplaats van de basisschool. De caravan werd ingehuldigd volgens het motto ‘in mijn caravan, ben ik superman’, jawel, naar een liedje van Will Tura.
The post Nieuwe caravan in Zevekootse Driespan

Lees meer »