“Wat een grap”: Erik Ten Hag reageert op de zogezegde grote schoonmaak bij United deze zomer

Erik Ten Hag ontkent dat Manchester United al zijn spelers in de etalage zet. “Elke transferperiode wordt geroepen dat we iedereen moeten verkopen.” Volgens ‘BBC’ is de club deze zomer bereid om naar quasi elke aanbieding voor zowat iedere speler te luisteren. Sir Jim Ratcliffe, de nieuwe sportieve baas, wil van United weer de topclub van weleer maken. 

Meer krantenkoppen in België

Volg hier de eedaflegging van de Vlaamse regering – Homans blijft tot eind dit jaar voorzitter Vlaams Parlement

Nu het regeerakkoord rond is en de ministerposten verdeeld zijn, kan toekomstig Vlaams minister-president Matthias Diependaele (N-VA) vandaag in het Vlaams Parlement zijn regeerverklaring afleggen. Op de valreep is er dan toch nog een Septemberverklaring. De eedaflegging en die toespraak kan je hier live volgen vanaf 14 uur. Volg alles op de voet in onze liveblog.

Lees meer »

Jean-Marie Pfaff wordt peter van kinderziekenhuis in Geel

Ex-doelman Jean-Marie Pfaff wordt peter van Planeet Goudgeel, het nieuwe kinderziekenhuis in Geel. De bouw ervan is 2 jaar geleden gestart en eind dit jaar moet de nieuwe kinderafdeling klaar zijn. Het ziekenhuis wordt ingericht als een planeet waarbij de kinderen ruimtevaarders zijn. Ook zanger en presentator Tijs Vanneste zette eerder al zijn schouders onder het project als peter.

Lees meer »

Zijn naam stond nooit op het ‘The Masked Singer’-verdachtenlijstje: niemand had durven gokken wie afvaller Boom is

Het bleek een moeilijke zoektocht in de derde aflevering van ‘The Masked Singer’. Speurders Boris Van Severen, Tine Embrechts, Aaron Blommaert en William Boeva raakten het maar niet eens over onder andere Poppemie en Boom en moesten meermaals de hulp van het publiek inschakelen. En wie er in afvaller Boom schuilt, had niemand ooit durven raden. Let op: hier volgen

Lees meer »

Samenstelling gemeenteraad Lo-Reninge kende voorbije legislatuur amper wissels: twee jonge raadsleden verlaten stad

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 13 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Lo-Reninge, zetelen er vandaag nog 11 in de gemeenteraad.
The post Samenstelling gemeenteraad Lo-Reninge kende voorbije

Lees meer »

“Praten over Courtois is wegkijken van het echte probleem”: Ancelotti snoert Simeone de mond na controverse in Madrileense derby

De controverse rond Thibaut Courtois (32) in de Madrileense derby is nog niet gaan liggen. Want dit keer heeft ook Real-coach Carlo Ancelotti zijn zegje gedaan. Uiteraard steunt hij zijn doelman en countert hij de uitspraken van Atlético-trainer Diego Simeone: “Praten over Thibaut is wegkijken van het echte probleem”. Na de openingsgoal van Real reageerde onze landgenoot richting de Atlético-fans,

Lees meer »

Omloop van het Hoogserlei gaat opnieuw niet door centrum Tielt: “Twee keer de ringbaan kruisen, is niet langer te doen”

Net als vorig jaar mijdt Omloop van het Hoogserlei het centrum van Tielt. De streep ligt donderdag 3 oktober langs de Hondstraat, in de buurt van het sportcentrum Watewy. De prijzenpot blijft met circa 3.000 euro flink gespekt.
The post Omloop van het Hoogserlei gaat opnieuw niet door centrum Tielt: “Twee keer de ringbaan kruisen, is niet langer te

Lees meer »

‘Veiliger Internet Week’ neemt mensen mee op digitale trein

Tijdens de ‘Veiliger Internet Week’ van 19 tot 26 oktober slaan ARhus, politiezone RIHO, stad Roeselare, Slachtofferhulp van CAW en andere partners de handen in elkaar om te sensibiliseren rond de digitale gevaren zoals phishing, cyberpesten en het ongeoorloofd delen van naaktfoto’s.
The post ‘Veiliger Internet Week’ neemt mensen mee op digitale trein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Havenarbeiders aan Amerikaanse oostkust gaan toch staken: groot probleem voor levering van levensmiddelen, auto’s en containers

Werknemers in havens langs de Amerikaanse oostkust en in de Golf van Mexico gaan vanaf dinsdag staken in een conflict over hoger loon. Dat heeft de vakbond voor havenarbeiders International Longshoremen’s Association aangekondigd. Via de havens van onder meer Boston, New York en Texas wordt ongeveer de helft van de zeevracht van de Verenigde Staten verwerkt.

Lees meer »

Brief Stefaan De Clerck veroorzaakt ophef door eenzijdige steun voor CD&V-kandidaten op kartellijst: “Ik verschaf basisinformatie”

Een brief van voormalig burgemeester Stefaan De Clerck (CD&V) naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen in Kortrijk, lijkt een nieuwe poging om een wig te drijven in de coalitie van Van Quickenborne en CD&V. De oud-burgemeester spreekt duidelijk zijn voorkeur uit voor kandidaten van CD&V-signatuur op Team Burgemeester Stadslijst Kortrijk.

Lees meer »