Viktor Verhulst treedt in voetsporen van vriendin Sarah Puttemans en begint eigen YouTube-kanaal

Zal Viktor Verhulst (29) binnenkort de grote concurrent worden van zijn vriendin, Sarah Puttemans (24)? Viktor start namelijk zijn eigen YouTube-kanaal, waarop hij deze of volgende week al een eerste video zal posten. “Momenteel zijn we bezig met het maken van een ‘achter de schermen’-serie van mijn dj-carrière en zullen ook de helikopterlessen in de video’s te zien zijn”, klinkt het enthousiast in de podcast ‘Achter de schermen’. 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse ministers mogen pas eed afleggen na screening door Staatsveiligheid: waarom gebeurt dat niet bij ons?

Vandaag worden in Nederland de ‘bewindspersonen van de regering beëdigd’. De kandidaat-ministers die straks de eed zullen afleggen, zijn vooraf gescreend door Staatsveiligheid. Eén kandidaat-minister werd op basis van die screening zelfs geweerd. In ons land wordt vreemd genoeg niet nagegaan of kandidaat-ministers en staatssecretarissen integer en betrouwbaar zijn. Ook niet als die kandidaten straks toegang krijgen tot gevoelige informatie.

Lees meer »

Goedele Liekens revalideert na zware covid: “Toen ik bijna niet meer kon praten, wist ik dat er iets niet klopte”

“Bibberen en beven. Koorts en hoesten.” Goedele Liekens (61) heeft er bewogen weken op zitten: na de dramatische verkiezingsuitslag van ‘haar’ partij Open Vld liep ze een ernstige coronabesmetting op. Als risicopatiënt wil Goedele dan ook niets aan het lot overlaten en ondergaat daarom een uitgebreide behandeling. “Dezelfde als topsporters krijgen”, vertelt de seksuologe in ‘Dag Allemaal’.

Lees meer »

Gemeentebestuur legt fiberwerken in Wevelgem tijdelijk stil: “Pas als we groen licht geven, mogen nieuwe sleufwerken opgestart worden”

Er komt geen einde aan in Wevelgem. Voetpad na voetpad wordt in opdracht van Proximus opengegooid om er een fiber kabel te leggen. Vaak blijven die voetpaden lang open liggen, in veel gevallen is de herstelling bovendien niet naar behoren uitgevoerd. Daarom heeft het gemeentebestuur beslist dat er voorlopig geen nieuwe sleufwerken mogen starten in de gemeente. Eerst moeten alle

Lees meer »

Na 2,5 jaar bij Standard is Gilles Dewaele (28) terug bij KV Kortrijk: “Ik vind alles aan deze club mooi. En dat meen ik oprecht”

Tijdens zijn eerste passage in het Guldensporenstadion, van augustus 2020 tot januari 2022, werd Gilles Dewaele op handen gedragen door de supporters omwille van zijn winnaarsmentaliteit en zijn fysieke impact op de rechterflank. “Ik voel mij thuis bij KVK”, zegt hij. “Nu wil ik een nog mooier tweede hoofdstuk aan mijn verhaal hier schrijven.”
The post Na 2,5 jaar

Lees meer »