Komen toxische leiders soms tot inzicht? “Hoe langer aan de top, hoe meer je perspectief voor anderen kan verliezen”

Bezondigen oudere bazen zich sneller aan toxisch leiderschap of is de tijdgeest minder tolerant geworden voor autoritaire CEO’s? Met leeftijd of generaties heeft het niet zo veel te maken. “Hoe langer je in een machtspositie zit, hoe meer je kwalijke kantjes worden uitvergroot. Af en toe een stap opzijzetten en in de spiegel kijken is gezond.”

 

Meer krantenkoppen in België

Zo stemde Pittem: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Pittem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Pittem.
The post Zo stemde Pittem: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgische vorstenpaar aan Arc de Triomphe ontvangen door Franse president Macron

Koning Filip en koningin Mathilde zijn maandag begonnen aan een driedaags staatsbezoek aan Frankrijk. Het vorstenpaar kreeg een officiële ontvangst aan de Arc de Triomphe, in het centrum van Parijs. Na een autorit over de Champs Élysées, die voor de gelegenheid werd afgesloten voor het verkeer, werden ze aan het bekende monument begroet door president Emmanuel Macron en zijn vrouw

Lees meer »

Schrijf nu al in voor grote Nieuwjaarsduik in Oostende

Oostende maakt zich ook dit jaar opnieuw op voor een spectaculair begin van het nieuwe jaar met de traditionele Nieuwjaarsduik! Op zaterdag 4 januari 2025 zullen duizenden moedige ‘ijsberen’ opnieuw de koude Noordzee trotseren om het nieuwe jaar op een unieke manier in te luiden. Vorig jaar waren er 4.000 ticketkopers en dit jaar verwacht de organisatie meer deelnemers dan

Lees meer »

Deelnemers aan ‘Operatie Proper’ ontvangen hun prijs

In de lokalen van afvalmaatschappij Mirom in Roeselare werden in het kader van de zevende editie van Operatie Proper de deelnemers ontvangen om hen te feliciteren voor hun inzet.
The post Deelnemers aan ‘Operatie Proper’ ontvangen hun prijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Italiaans restaurant schotelt pizza’s voor die letterlijk in brand staan

Dit Italiaanse restaurant in Ascoli Piceno biedt niet enkel alledaagse pizza’s aan. Twee klanten wagen zich namelijk aan een pizza die letterlijk in brand stond. Het levert spectaculaire beelden op, maar er makkelijk een hap van nemen is duidelijk niet het geval. Zo moet een man zelfs opletten dat zijn baard niet in brand komt te staan door de vlammen.

Lees meer »