Stijging dagprijs woonzorgcentrum Ter Meersch en assistentiewoningen Steenhuuse en Scheldezicht

Tijdens de gemeenteraad in Avelgem werd er akkoord gegaan met een stijging van de dagprijs in woonzorghuis Ter Meersch en de assistentiewoningen Steenhuuse en Scheldezicht.

Op basis van de evolutie van de index bedraagt de indexaanpassing 3,18 procent. De huidige dagprijs voor kortverblijf in woonzorgcentrum Ter Meersch ligt daardoor op 69,85 euro in plaats van 67,70 euro. Ook bij de assistentiewoningen Steenhuuse en Scheldezicht liggen de prijzen hoger door de indexering. Daar is de dagprijs nu 28,01 euro, opgesplitst in 26,08 euro genotsrecht en 1,93 euro dienstverlening. Vroeger betaalde je nog 27,15 euro, onderverdeeld in 25,28 euro genotsrecht en 1,87 euro dienstverlening. Deze indexaanpassing zal zowel in het woonzorgcentrum Ter Meersch als in de assistentiewoningen Steenhuuse en Scheldezicht vanaf 1 augustus 2024 van toepassing zijn.

The post Stijging dagprijs woonzorgcentrum Ter Meersch en assistentiewoningen Steenhuuse en Scheldezicht is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zo slaagde de Mossad erin om duizenden biepers tegelijk te laten ontploffen om zoveel mogelijk Hezbollahleden uit te schakelen

Hezbollahleden liepen, zonder het zelf te beseffen, al geruime tijd met een bieper in hun broekzak of een walkietalkie aan hun oor die op elk moment kon ontploffen. De gevreesde Israëlische geheime dienst Mossad begon in 2015 al explosieven in de toestellen te stoppen en lieten een extra functie inbouwen die enkel met twee handen kon worden bediend. Om maximale

Lees meer »

LIVE WK GRAVEL. Van der Poel gaat er na 70 kilometer al alleen vandoor, Stuyven eerste achtervolger

Na de zilveren medaille van Lotte Kopecky is het vandaag aan de mannen om jacht te maken op de wereldtitel in het gravel. Met Jasper Stuyven, Tim Merlier en Gianni Vermeersch gingen zonet enkele grote Belgische namen van start. De grootste concurrentie komt ongetwijfeld van Mathieu van der Poel en titelverdediger Matej Mohoric. Wie trekt de regenboogtrui aan in Leuven?

Lees meer »

Anderlecht zonder zieke Dendoncker aangekomen in Spanje voor Europees duel tegen Real Sociedad

Voor zijn tweede Europese opdracht trekt Anderlecht naar Spanje. In San Sebastian neemt paars-wit het donderdag om 18u45 op tegen Real Sociedad. Voor die trip kan het weer rekenen op Ludwig Augustinsson, die hersteld is van zijn hersenschudding, maar moet het wel Leander Dendoncker missen. Hij is ziek. Kan Anderlecht, na de zege op de openingsspeeldag, opnieuw punten pakken?

Lees meer »

Verdachte van poging tot gifmoord met thallium riskeert 20 jaar cel

Het Brusselse parket eist 20 jaar cel tegen een jonge twintiger die verdacht wordt van poging tot moord. De man zou het uiterst toxische thallium in een tube lichaamscrème hebben ingebracht, waarna ‘zijn beste vriend’ zichzelf vergiftigde. “Dit gaat om een verraderlijke misdaad, die een pijnniveau heeft veroorzaakt dat we nog nooit hebben gezien”, aldus de openbaar aanklager.

Lees meer »

West-Vlaamse verhalen van Jan Van Eyken en Pascal Braeckman in ‘Backstage’: “We moesten Walter ’s morgens halen uit ‘den bak’ in Kortrijk!”

Dit najaar trekken twee Vlaamse media-iconen samen het theater in met een grappige, maar vooral unieke show. Vanaf de première op 3 oktober in CC De Werft in Geel gaan Jan Van Eyken en Pascal Braeckman met ‘Backstage’ langs verschillende theaters in Vlaanderen. Ze doen letterlijk en figuurlijk hun boekje open en vertellen ronduit over de vele avonturen die ze

Lees meer »

Tiener (18) zit vast in auto die door defect plots meer dan 160 km/u rijdt, maar wordt gered door gewaagd manoeuvre van politieman

Een achttienjarige bestuurder vreesde midden september voor zijn leven toen de SUV waarmee hij reed plots uit zichzelf begon te versnellen. De defecte auto vloog met 160 km/u voorbij een politieman, die snel de achtervolging inzette. “Ik kon hem amper bijhouden”, klinkt het. “Hij bleef maar versnellen, maar de weg liep dood.” Dus moest de agent snel ingrijpen om het

Lees meer »

Jager die metaaldetectorist Ken (31) doodschoot, komt voor de rechter: “Hoe kan je een rat verwisselen met een mens?”

De Kempense jager Bernard F. moet zich donderdagochtend voor de Tongerse strafrechter verantwoorden voor het doodschieten van metaaldetectorist Ken Moons (31) op een akker in Rutten (Tongeren). De man dacht naar eigen zeggen dat hij via een nachtkijker op een knaagdier schoot, maar de familie van het slachtoffer blijft achter met veel vragen.

Lees meer »