PORTRET. Wie is Hans D. die zijn vrouw 30 jaar geleden begroef in de tuin: “Hoe heeft hij zo kunnen voortleven?”

Hij legde gedeeltelijke bekentenissen af, maar wie is Hans D. die zijn vrouw Annie De Poortere in de tuin begroef en daar 30 jaar de omerta over bewaarde? In de Kerkstraat in Sint-Martens-Latem herinneren oudere bewoners zich nog hoe met man en macht werd gezocht naar de vermiste vrouw, maar ook dat er nadien nooit nog werd over gepraat. Nu Hans D. is aangehouden, komen de tongen opnieuw los. “Ik snap er niets van: ik acht Hans helemaal niet in staat dat hij Annie iets zou hebben aangedaan.” 

Meer krantenkoppen in België

936 rijbewijzen ingetrokken voor gsm-gebruik achter het stuur op drie maanden tijd: “Een gemiddelde van 10 per dag”

Op drie maanden tijd werden er al 936 rijbewijzen ingetrokken in West-Vlaanderen van autobestuurders, die hun gsm gebruiken tijdens het rijden. Dat was al langer verboden, maar sinds 1 juni 2024 wordt onmiddellijk het rijbewijs ingetrokken voor een periode van 15 dagen en moet de autobestuurder verschijnen voor de politierechtsbank.
The post 936 rijbewijzen ingetrokken voor gsm-gebruik achter het

Lees meer »

Geslaagde speelpleinwerking sluit af met kleurrijk feest

De zomervakantie zit er op. In Ledegem blikken ze tevreden terug op een geslaagde speelpleinwerking. Die werd op het einde van de zomervakantie nog eens extra in de verf gezet tijdens een slotfeest. “Het evenement stond volledig in het teken van een Color Run. De kinderen werd gevraagd om kledij aan te trekken die vuil
The post Geslaagde speelpleinwerking

Lees meer »

Vlaams Belang-lijsttrekker doet krasse uitspraken: “Als burgemeester zal ik zeggen: geen vreemdelingen meer”

Als hij burgemeester wordt, wil hij een migrantenstop in Houthulst. Dat zegt Jackie Vercamer, de kersverse lijsttrekker van Vlaams Belang in de meest rechtse gemeente van onze provincie. Hoe hij dat zal realiseren, is minder duidelijk. De 74-jarige elektricien op rust doet nog andere krasse en hallucinante uitspraken in dit interview. Dit is een zo letterlijk mogelijke weergave. Trumpiaans of

Lees meer »

Dexter-prequel verschijnt op 13 december

De serie ‘Dexter: Original Sin’, die zich afspeelt voor de gebeurtenissen van de serie ‘Dexter’, verschijnt in december. Dat heeft Paramount donderdag aangekondigd. De eerste aflevering is vanaf 13 december te streamen op Paramount+.

Lees meer »

“We hebben echt stress gehad”: Belgische trainer Lamberts analyseert “de beste prestatie ooit” van Vuelta-winnaar Primoz Roglic

Primoz Roglic heeft in Madrid zijn vierde Vuelta gewonnen en komt zo op gelijke hoogte van Roberto Heras. De voorsprong va Roglic op de nummer twee was 2’36”, maar een gemakkelijke bevalling was het allerminst. Zijn Belgische trainer Marc Lamberts analyseert de Vuelta van zijn poulain: “Hij koerst nog steeds niet pijnvrij.”

Lees meer »

Diamant voor Raymond en Mieke uit De Panne

Raymond Lindebringh (82) en Mieke Nouwen (82) zijn afkomstig uit de Brusselse agglomeratie: uit de buurt Beauval of Het Voor aan de Brusselse stadsrand.
The post Diamant voor Raymond en Mieke uit De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »