CELEB 24/7. Elizabeth Hurley (58) ziet er stralend uit en Britney Spears ligt in bikini op een paard

Niets leukers dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

Franse verkrachtingszaak uitgesteld tot maandag, in afwachting terugkeer zieke hoofdbeschuldigde Dominique Pelicot

Het proces in de zaak Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle Pelicot jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, is opgeschort tot maandagochtend. De hoofdverdachte is sinds maandag ziek en afwezig op de hoorzittingen. De voorzitter van de strafrechtbank van Vaucluse, Roger Arata, schortte de zitting op.

Lees meer »

Bewakingsbeelden tonen moment dat brug instort in Dresden

De Duitse autoriteiten in de stad Dresden hebben camerabeelden vrijgegeven van de gedeeltelijke instorting van de Carolabrug. Het stuk van de brug waarop de tram rijdt en voetgangers passeren, viel dinsdagnacht in de Elbe. De brandweer kon snel ter plaatse komen en er vielen geen slachtoffers. De oorzaak van de instorting wordt onderzocht.

Lees meer »

Archeologische resten uit vroege middeleeuwen gevonden in Snellegem

Bij archeologische opgravingen aan de Isenbaertstraat in Snellegem zijn sporen van bewoning en landbouw gevonden uit de Karolingische periode. De site biedt een uniek inzicht in een landelijke boerderij in het Vlaanderen van de vroege middeleeuwen, ruwweg zo’n 1.200 jaar geleden.
The post Archeologische resten uit vroege middeleeuwen gevonden in Snellegem appeared first on KW.be.

Lees meer »