BV 24/7. Mama Eline De Munck heeft een klein probleempje en Ruben Van Gucht weer herenigd met zoontje Mondo

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

Ex-burgemeester Ward Vergote dan toch geen lijstduwer van VISIE in Moorslede

Ex-burgemeester van Moorslede Ward Vergote mag niet als lijstduwer op de lijst van zijn partij VISIE staan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Dat heeft het gemeentelijk hoofdbureau beslist. Vergote werd voor belangenvermenging veroordeeld bij de aankoop van een stuk grond en volgens het Lokaal Kiesdecreet mag een kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen niet veroordeeld zijn voor bepaalde misdrijven.

Lees meer »

Acht maanden cel voor man (46) uit Ingelmunster nadat hij vriendin bedreigt met mes: “Korter lontje sinds hersenbloeding”

Een 46-jarige man uit Ingelmunster krijgt acht maanden cel met uitstel omdat hij zijn vriendin bedreigde met een mes tijdens een uit de hand gelopen ruzie. Een andere vrouw greep het mes bij het lemmet vast om de man tegen te houden.
The post Acht maanden cel voor man (46) uit Ingelmunster nadat hij vriendin bedreigt met mes: “Korter

Lees meer »

Volledige lijst van Nieuwe Kuurne met zes beloftes voor Kuurne

Het burgerplatform Nieuw Kuurne maakt z’n volledige lijst bekend. Tom Leece is lijsttrekker, Ann Dendauw Vanooteghem en Geert Dewaegenaere nemen de tweede en derde plek in. Geert Veldeman is de lijstduwer. De partij doet ook zes beloftes voor Kuurne. Ze beloven niet in een meerderheid te stappen als er daar niet aan voldaan wordt.
The post Volledige lijst van

Lees meer »

Robyn Verzekeringen sluitaan bij Callant Groep

Robyn Verzekeringen uit Ieper sluit aan bij de groep van Peter Callant. Vanaf 1 januari 2025 zullen zo alle diensten die Callant aanbiedt als one-stop-shop voor verzekeringen, kredieten en financieel advies ook beschikbaar zijn via het huidige kantoor van Robyn Verzekeringen in de Oude Veurnestraat in Ieper.
The post Robyn Verzekeringen sluitaan bij Callant Groep appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Uitstel verstrenging lage-emissiezone is geen communautaire zaak”, David Leisterh (MR) vindt dat beslissing in Brussel al veel eerder genomen had moeten worden

De Brusselse Franstalige formateur David Leisterh (MR) ontkent met klem dat de Franstalige partijen in de mogelijke Brusselse regering de Nederlandstalige Brusselaars monddood maken. Hij haalt aan dat het Franstalige voorstel om de verstrenging van de lage-emissiezone met 2 jaar uit te stellen ook gedragen wordt door verschillende Nederlandstalige partijen.

Lees meer »

‘De Scheet’, een zwarte kat en poserend met… een volle pmd-zak: dit zijn de opvallendste affiches voor de verkiezingen

In Moorslede dingt ene Geert Vanthuyne (Visie) met een pmd-zak naar de gunst van de kiezer. In Gent doet Open Vld’er Jurgen Geevels dat met een zwarte kat in zijn handen. Anja Sonck (N-VA) uit Denderleeuw kiest dan weer voor een knuffelleeuw. Heidi Knop (Open Vld) voor een – je raadt het nooit – gigantische ‘knop’. Soms hoef je het

Lees meer »

53-jarige fietser komt om bij aanrijding

In Kontich is vrijdagavond een 53-jarige man om het leven gekomen toen hij op de fiets in aanrijding kwam met een wagen. Dat bevestigt de lokale politiezone Hekla. De 24-jarige bestuurder van de wagen bleef ongedeerd.

Lees meer »

Tsjechië en Polen sturen militairen naar rampgebied

De regeringen van Polen en Tsjechië sturen het leger naar het door storm Boris geteisterde rampgebied, om plunderingen tegen te gaan en de herstelwerkzaamheden te ondersteunen. Volgens onze weerman David Dehenauw is er een “ongeziene” hoeveelheid neerslag in de regio gevallen. De tussen de 400 en 500 millimeter gevallen regen in amper vier dagen is wat er in België normaliter

Lees meer »