LIVEBLOG FAMENNE-ARDENNE CLASSIC. Ruime kopgroep bemachtigt halve minuut ademruimte, wat kan De Lie?

In de Waalse wielerwedstrijd Famenne-Ardenne Classic maakt Arnaud De Lie na de ziekte van Lyme en bijhorende gedwongen rust zijn comeback. Volgt hij zichzelf op? Volg het in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Bedenkers van leukste compliment aan een Brugse zaak in de prijzen

Met de actie ‘Lokaal, da’s logisch’, riep KERNpunt samen met de West-Vlaamse steden en gemeenten op om hun favoriete lokale handelaar complimentjes te geven. Vier winnaars die een compliment gaven aan een Brugse zaak, vielen in de prijzen.
The post Bedenkers van leukste compliment aan een Brugse zaak in de prijzen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Biden in eerste tv-interview sinds rampzalig verlopen debat: “Ik was uitgeput en voelde me verschrikkelijk”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft in zijn eerste televisie-interview na zijn zwakke optreden tijdens het debat met Donald Trump op 27 juni aangegeven dat hij ziek was tijdens dat debat. “Ik voelde me verschrikkelijk”, zei Biden in gesprek met zender ‘ABC’. Hij noemde het “een slechte episode” en suggereerde daarmee dat het een eenmalig incident zou zijn geweest.

Lees meer »

Oplichters slaan toe bij oudere mensen thuis in regio Torhout en doen zich voor als bankmedewerkers

Politiezone Kouter meldt dat ze verschillende aangiftes kreeg van vooral oudere slachtoffers, bij wie thuis een aanzienlijk geldbedrag werd ontfutseld. Woordvoerder Annemie Wittesaele maant aan tot waakzaamheid: “Noch medewerkers van Cardstop noch bankmedewerkers zullen aan huis komen!”
The post Oplichters slaan toe bij oudere mensen thuis in regio Torhout en doen zich voor als bankmedewerkers appeared first on KW.be.

Lees meer »

“120.000 euro privégeld verloren en huwelijk op de klippen gelopen”: zowel Ina (39) als Pieter-Jan (32) moesten hun bedrijf failliet laten gaan

In de eerste helft van dit jaar zijn in Vlaanderen 3.537 ondernemingen failliet gegaan, een record. Steeds meer ondernemers laten zich bijstaan in hun zoektocht naar een nieuwe professionele activiteit, zoals Ina De Quint (39) uit Hoevenen (Stabroek) en Pieter-Jan Wouters (32) uit Boom. “Ik heb 120.000 euro privégeld in mijn zaak gestoken en dat geld is nu weg”, zegt

Lees meer »

Waarom u voor één keer VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke niet moet geloven: “Ik schrok toen ik hoorde dat er een crimineel netwerk achter zit”

Toch even schrikken voor VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke: op sociale media verschijnen beelden van haar waarin ze vertelt hoe een mobiele app je miljonair kan maken. Zulke deepfakes, bewerkt met artificiële intelligentie, komen steeds vaker voor en zijn gemaakt om je bankrekening te plunderen. Wie zit hierachter? En hoe herken je ze? Parketmagistraat Catherine Van De Heyning ziet een gevaarlijke

Lees meer »

Brandweer haalt gecrasht sportvliegtuigje weg, buurtbewoners reageren geschrokken: “Ik zag het neerstorten”

In de omgeving van de Heidestraat in Hasselt is de brandweer Zuid-West Limburg aanwezig op de plek waar gisteren een vliegtuigje neerstortte. Daarbij liet een inzittende het leven, de piloot moest met zware verwondingen naar het ziekenhuis. De nabestaanden van het slachtoffer bezochten zaterdag de plaats van het ongeval. Vanmiddag werken de hulpdiensten verder aan de berging van het wrak.

Lees meer »