Standard en STVV delen de punten op Sclessin: 1-1 na matige partij

Geen winnaar op Sclessin zaterdagavond. Standard en STVV namen elk een helft voor hun rekening en zo bleef het finaal bij een logische puntendeling. De VAR keurde in blessuretijd wel nog een strafschop van de Rouches af. 

Meer krantenkoppen in België

Districtsburgemeester Berendrecht-Zandvliet-Lillo sluit coalitie met Vlaams Belang niet uit, De Wever reageert: “Praten met Vlaams Belang mag, besturen niet”

Carl Geeraerts (N-VA), districtsburgemeester van Berendrecht-Zandvliet-Lillo, sluit een coalitie met Vlaams Belang niet uit. Dat zei hij in een debat op VTM. Partijvoorzitter Bart De Wever reageert: "Geen enkele lokale afdeling wilde samen besturen met extremisten. We hebben klare afspraken gemaakt, en iedereen zal zich daar aan houden."

Lees meer »

Burgerpartij ‘Voor 8560’ in Wevelgem voert campagne met een …ezel: “Want hij stoot zich geen twee maal aan dezelfde steen”

In Wevelgem pakt de onafhankelijke burgerpartij ‘Voor 8560’ op Facebook uit met enkele ludieke filmpjes in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober. ‘Voor 8560’ noemt het opvallend initiatief ‘financiële opvoeding’ met in de hoofdrol lijsttrekker Delphine Jodts, lijstduwer Philip Sergeant en… een ezel.
The post Burgerpartij ‘Voor 8560’ in Wevelgem voert campagne met een …ezel: “Want

Lees meer »

Twee personen omgekomen bij botsing tegen boom in Dilsen-Stokkem

Bij een zwaar verkeersongeval op de Brugstraat in Rotem (Dilsen-Stokkem) zijn gisterenavond 2 personen om het leven gekomen. Rond 22.15 uur crashte een voertuig in de bomen. De brandweer van de zone Oost-Limburg ging ter plaatse om de inzittenden uit het wrak te bevrijden. De omstandigheden van het zware ongeval worden onderzocht.

Lees meer »

“Ik blijf met opgeheven hoofd naar het werk gaan”: abortusartsen Johan en Tessa niet ontmoedigd nu paus hen “huurmoordenaars” noemt

Abortusartsen Johan Goiris en Tessa De Weerdt schrikken dat paus Franciscus dokters die abortussen uitvoeren "huurmoordenaars" noemt, maar het schrikt hen niet af. "We kennen de visie van de paus, maar dit soort extremistisch taalgebruik mag niet opgelegd worden aan mensen die ongewenst zwanger zijn", zegt De Weerdt. "Onze job is noodzakelijk en ik blijf met opgeheven hoofd naar mijn

Lees meer »

Vier verkozenen vervangen in gemeenteraad van Ardooie de voorbije zes jaar: Overlijden Karlos Callens laat grote indruk na

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 19 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Ardooie, zetelen er vandaag nog 15 in de gemeenteraad.
The post Vier verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Veel wissels, zelfs coalitiewissel in Blankenberge

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 27 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Blankenberge, zetelen er vandaag nog 18 in de gemeenteraad.
The post Veel wissels, zelfs coalitiewissel in

Lees meer »