Padel is een blijver, leert het toptoernooi in Tour & Taxis

 

Op het Premier Padeltoernooi in Tour & Taxis in Brussel maken recreanten en passanten deze week kennis met de wereldtop van het padel. Nergens anders ter wereld kende de racketsport in glazen kooien zo’n sterke groei als in Vlaanderen.

 

Meer krantenkoppen in België

Omloop van het Hoogserlei gaat opnieuw niet door centrum Tielt: “Twee keer de ringbaan kruisen, is niet langer te doen”

Net als vorig jaar mijdt Omloop van het Hoogserlei het centrum van Tielt. De streep ligt donderdag 3 oktober langs de Hondstraat, in de buurt van het sportcentrum Watewy. De prijzenpot blijft met circa 3.000 euro flink gespekt.
The post Omloop van het Hoogserlei gaat opnieuw niet door centrum Tielt: “Twee keer de ringbaan kruisen, is niet langer te

Lees meer »

Wie volgt Myriem El-Kaddouri op als West-Vlaams Poetry Slam-kampioen?

Op zaterdag 5 oktober gaat de 9de editie van het West-Vlaams Kampioenschap Poetry Slam door in jeugdcentrum De Stroate. Poetry Slam is een wedstrijd waar verschillende vormen van woordkunst op het podium het tegen elkaar opnemen. De winnaar gaat naar het Belgisch Kampioenschap, de top 3 gaat op tour langs de woordkunstfestivals in Zuid-West-Vlaanderen.
The post Wie volgt Myriem

Lees meer »

“Toen ze hem afwees, begon de nachtmerrie”: internering wenkt voor Oostendse stalker, maar verdediging gaat voor de vrijspraak

Het openbaar ministerie vraagt de internering van een 43-jarige Oostendenaar, die drie vrouwen belaagde. K.J. kreeg bij verstek 37 maanden cel, maar de man tekende verzet aan tegen die veroordeling.
The post “Toen ze hem afwees, begon de nachtmerrie”: internering wenkt voor Oostendse stalker, maar verdediging gaat voor de vrijspraak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Overgestapt uit onvrede: drie kandidaten uit Brugge komen deze verkiezingen voor een andere partij uit

Drie kandidaten komen bij deze verkiezingen uit voor een andere partij. Hugo De Bondt ruilde N-VA in voor Vlaams Belang, Matthias Vyncke ruilde Open VLD in voor N-VA en Dirk Rosson stapte van de socialisten naar PVDA over.
The post Overgestapt uit onvrede: drie kandidaten uit Brugge komen deze verkiezingen voor een andere partij uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Worstelaar Bernard Vandamme (52) gaat met worstelpensioen: “Het afscheid van de kus op de biceps én mijn schuddende tetjes”

Nog één keer zijn handelsmerken: de kus op de biceps én zijn borstspieren laten stuiteren, of zoals hij zelf zegt: “Met de tetjes schudden”. Bernard Vandamme (52), de enige Belgische professionele worstelaar, stapt zaterdag voor een allerlaatste keer de ring in. “In Pakistan ben ik een wereldster en hier kan ik geen enkele nachtwinkel binnenstappen zonder herkend te worden.”

Lees meer »

Moeilijk seizoensdebuut voor Volley De Haan: “Het is knokken voor elk punt”

Ook in de derde wedstrijd van het seizoen zijn de dames van Volley De Haan er niet in geslaagd om punten te rapen. Vorig weekend was zelfs het puntenloze Divo Ingelmunster B een maatje te groot voor de kustdames. Secretaris en ploegverantwoordelijke Koen Desendere (59) beseft ten volle dat het een heel moeilijk seizoen wordt.
The post Moeilijk seizoensdebuut

Lees meer »

Sean Dhondt ontdekt nieuwe gevoelens dankzij vaderschap: “Bewuste keuze om pas op mijn 40ste papa te worden”

Een nieuwe woonst, een nieuwe job én nieuw leven in huis. De wereld van Sean Dhondt (40) staat helemaal op zijn kop sinds hij en zijn vriendin Maithé Rivera (26) hun eerste kindje verwelkomden. “Maar op een bepaalde manier brengt de chaos ons juist dichter bij elkaar”, klinkt het in ‘TV Familie’. Een openhartig interview over het vaderschap, hun verbouwing

Lees meer »

Portland-zanger Jente Pironet tovert ‘Don’t stop believin” om tot Warmste Week-themalied: “Blijf altijd geloven”

Jente Pironet, de zanger van Portland, heeft speciaal voor De Warmste Week een intieme cover gemaakt van ‘Don’t stop believin” van Journey. In tijden van eenzaamheid is het belangrijk om te blijven geloven in jezelf, zet Pironet met zijn cover het jaarthema van de solidariteitsactie kracht bij. "Want eenzaamheid zit in elke hoek", vertelt hij bij MNM.

Lees meer »