“Verenigde Staten verstuurden in het geheim nieuwe langeafstandsraketten naar Oekraïne”

De Verenigde Staten hebben vorige week in het geheim nieuwe langeafstandsraketten met een groter bereik naar Oekraïne verscheept. Dat meldt de New York Times. De raketten werden dinsdag en woensdag al gebruikt door het Oekraïense leger voor aanvallen op hun Russische tegenstanders.

 

Meer krantenkoppen in België

Word voor één jaar buikschieter van Vichte tijdens het kermisweekend

Vichte Kermis komt eraan. Van 14 tot 17 september 2024 wordt de Vichteplaats en omgeving het kermistoneel met tal van attracties. ‘Vichte leeft!’, getuige de vele randactiviteiten om en rond het dorp met als hoogtepunt Vichte Koerse (Textielprijs 2024).
The post Word voor één jaar buikschieter van Vichte tijdens het kermisweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Vier kuststeden ontsnapten maar nipt aan catastrofe”: houdt ex-sluismeester onschuld staande in zaak rond sabotage aan sluizen?

Met kennis van zaken werden in de nacht van 19 op 20 juni 2022 op zes locaties in het poldergebied de sluizen opengedraaid. Vier kuststeden ontsnapten maar nipt aan een catastrofe. Volgens het gerecht was de sabotage een wraakactie van ex-sluismeester S.D. (42), maar die hield zijn onschuld altijd staande. Of hij alsnog tot bekentenissen overgaat dan wel blijft beweren

Lees meer »

NPE is klaar om het beleid zelf in handen te nemen in Pittem: “Communicatie en dienstverlening staan bij ons op één”

Op vrijdagavond 13 september stelde NPE officieel haar kandidaten en programma voor waarmee ze naar de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober trekken. Met een lijst met heel wat nieuwe gezichten en een goed onderbouwd programma beweren ze klaar te zijn om het heft in eigen handen te nemen.
The post NPE is klaar om het beleid zelf in handen te

Lees meer »

Man raakt gewond bij home invasion in Beringen

In Beringen is een man afgelopen nacht gewond geraakt bij een home invasion. Op het moment van de feiten was hij samen met zijn kinderen thuis. Het was een van die kinderen die gewekt werd door verdacht lawaai. Daarop volgde een confrontatie tussen de daders en de bewoners. De vader werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zoekt

Lees meer »