Opruimwerken gestart op viaduct van Merksem na ongeval met twee vrachtwagens: drie rijstroken weer vrij

Op de Antwerpse Ring richting Gent zijn vanmorgen ter hoogte van het viaduct van Merksem twee vrachtwagens gebotst. Daardoor waren drie van de vier rijstroken versperd en lag het verkeer op de Antwerpse Ring richting Gent bijna drie uur lang zo goed als stil. Rond 8.45 uur zijn de takelwerken gestart. Ondertussen zijn er weer drie rijstroken vrij. 

Meer krantenkoppen in België

Kerk van Lissewege lokt 13.000 bezoekers

Onze-Lieve-Vrouw-Bezoekingskerk in Lissewege heeft in één jaar tijd al meer dan 13.000 bezoekers verwelkomd. Vorige zomer werd de kerktoren, na een grondige renovatie, opengesteld als uitkijkpunt. Bezoekers die de klim wagen, worden beloond met een indrukwekkend panorama over de haven van Zeebrugge, het uitgestrekte polderlandschap, de torens van Brugge en het schilderachtige witte dorp Lissewege.
The post Kerk van

Lees meer »

Belevingsweekend met Modeloper en Tutti Tielt

Een nieuwe editie van De Modeloper vindt op zondag 22 september plaats in Tielt. En net als vorig jaar krijgt dat zondagse shoppingevent daags voordien het muzikaal gezelschap van Tutti Tielt. Alle Tieltse muziekverenigingen musiceren daarbij rond de Hallentoren en in de centrumstraten.
The post Belevingsweekend met Modeloper en Tutti Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mamaatje, ik zit in de problemen? Stuur je geld?” Trio Whatsapp-oplichters riskeert 4 jaar cel voor ‘ware pest’

“Mamaatje, mijn GSM is geblokkeerd en ik moet dringend betalen anders zit ik in de problemen? Wil je helpen?” Dat bericht kreeg een vrouw uit Eeklo vorig jaar via Whatsapp, zogezegd van haar dochter. De dame was toen met haar partner op reis met de camper.
The post “Mamaatje, ik zit in de problemen? Stuur je geld?” Trio Whatsapp-oplichters

Lees meer »

Netflix-hit ‘Baby Reindeer’ triomfeert met vier beeldjes en ‘Sh?gun’ schrijft geschiedenis: dit zijn de grote winnaars van de prestigieuze tv-prijzen

‘Baby Reindeer’, ‘The Bear’ en ‘Sh?gun’ zijn de grote winnaars van de Emmy Awards die zondagavond in Los Angeles in aanwezigheid van de genomineerden werden uitgereikt. De serie rond het waargebeurde verhaal van de stalker haalde vier awards op, de reeks ‘Sh?gun’ schreef geschiedenis en ook Jeremy Allen White viel in de prijzen met de reeks ‘The Bear’.

Lees meer »