Sportketen Decathlon schrapt 132 jobs in Willebroek

11:14 In het depot van de sportketen Decathlon in Willebroek verdwijnen tegen eind dit jaar 132 banen. Dat heeft de directie dinsdagvoormiddag aangekondigd. De vakbonden spreken van een ‘enorme impact’. 

Meer krantenkoppen in België

Ze kan niet zingen en heeft hits dankzij ‘money van pa’: ‘Sugardaddy’-zangeres Roxy Dekker gaat viraal met lied over haatreacties

De Nederlandse zangeres Roxy Dekker (19) – bekend van het nummer ‘Sugardaddy’ – heeft in korte tijd 1 miljoen views getrokken met een eerste voorproefje van haar nieuwe single. Daarop zingt de succesvolste Nederlandse artiest van dit moment over de complottheorie dat ze alleen hits scoort omdat ze een ‘industry plant’ is. Wat betekent dat en is Roxy het inderdaad?

Lees meer »

“Ik hoop dat uwe kop eraf is!”: zwaardere straf in beroep voor man (57) die met jachtgeweer op ex schoot

Camiel V. (57) uit Grobbendonk hoopte in beroep op een vermindering van de tien jaar celstraf die hij voor de strafrechtbank in Turnhout opliep voor een moordpoging op zijn ex. Hij ving bot: het hof van beroep behoudt de effectieve celstraf en stelt de man bovenop nog eens tien jaar ter beschikking van de strafuitvoeringsrechtbank. Dat is vijf jaar meer

Lees meer »

Gent eert Olympische atleten met rondvaart

Gent heeft vandaag de atleten van op de Olympische Spelen in Parijs geëerd met een rondvaart door de stad. Het ging niet alleen om de atleten met Gentse roots, maar ook de sporters die trainen in Gent of bij een Gentse club mochten meevaren. De bootjes begonnen hun rondvaart aan de Bijlokekaai en stopten aan de Korenlei.

Lees meer »

Gratis festival Ratrock verwacht enkele duizenden bezoekers in Harelbeke: “betaalbare drank en goede, originele muziek”

Ratrock is toe aan de 22ste editie en vierde vorig jaar hun 20-jarig bestaan. Wat ooit begon in 2003 als een alternatief rock- en popfestival met 4 groepen: Red Zebra, toen de new wave sensatie in Vlaanderen, Two Russian Cowboys, Traffic Jam en Surf ‘n Turf, is uitgegroeid tot een gerenommeerd festival met duizenden bezoekers.
The post Gratis festival

Lees meer »

Bas Claerhout wint BK Open Water: “EJK échte doel”

Bas Claerhout (16) uit Izegem won onlangs het Belgisch kampioenschap Open Water in Willebroek. Na 5.000 meter werd het een ex aequo op de eerste plaats in de open categorie tussen Bas en een Nederlander.
The post Bas Claerhout wint BK Open Water: “EJK échte doel” appeared first on KW.be.

Lees meer »