LIVE. Volg hier alle nieuws over de oorlog in de Gazastrook

De spanningen blijven hoog oplopen in het Midden-Oosten: niet alleen door de oorlog tussen Israël en Hamas in de Gazastrook, maar ook in de bredere regio staan de zenuwen strak gespannen. Volg alle ontwikkelingen hier live!

 

Meer krantenkoppen in België

Trek eens een uniform aan op tweede Politiedag

Politie Oostende maakt zich op voor de tweede editie van de Politiedag. Op zondag 22 september kan het brede publiek verschillende disciplines en de werking van de politie van dichtbij ontdekken.
The post Trek eens een uniform aan op tweede Politiedag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Weide voor sterrenkindjes op Centrale Begraafplaats in Assebroek

Op de Centrale Begraafplaats in Assebroek wordt een zone ingericht waar ouders en familie hun sterrenkindje kunnen herdenken. In de begraaftuin kan begraven worden met biologische urnes of kistjes en ernaast wordt een strooiweide aangelegd. Er zal ook individueel begraven kunnen worden.
The post Weide voor sterrenkindjes op Centrale Begraafplaats in Assebroek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Chinese autobouwer NIO kandidaat-overnemer voor Audi Brussels

De Chinese autobouwer NIO is een van de kandidaten om de autofabriek van Audi in Vorst over te nemen. Dat schrijft De Tijd woensdagavond op haar website op basis van bronnen die vertrouwd zijn met het dossier. Dinsdag was nog gezegd dat er geen economisch leefbare alternatieven voor Audi waren gevonden. Het personeel wacht af.

Lees meer »

Rotaryvoorzitter Geert Soetaert wil het grote publiek bereiken: “Hopen dat Duck Race echt volksfeest wordt”

Voorzitter Geert Soetaert wil met Rotary een breder publiek in de acties betrekken en koos daarom om dit jaar een Duck Race te organiseren. Maar dat behelst heel wat meer dan zomaar enkele duizenden eendjes in het water te gooien. Op 12 oktober, daags voor de gemeenteraadsverkiezingen, is het zover. “De Centrumbrug kan als tribune dienen voor de finish van

Lees meer »

Labour probeert rangen te sluiten op eerste congres sinds machtsovername

In Liverpool is zondag het eerste Labour-congres van start gegaan sinds de Britse socialisten opnieuw aan de macht zijn. Na jaren van besparingen onder de conservatieven beloofde premier Keir Starmer de openbare diensten te beschermen, maar het congres wordt overschaduwd door de financiële perikelen van het land en de kritiek op luxueuze cadeaus die Starmer aanvaardde.

Lees meer »

Het Kortrijks Kunstenoverleg roept alle Kortrijkzanen op om te gaan stemmen

Het Kortrijks Kunstenoverleg (KKO) doet een warme oproep aan alle Kortrijkzanen om op 13 oktober hun stem uit te brengen tijdens de lokale verkiezingen. “Na de recente afschaffing van de opkomstplicht ligt de toekomst van onze mooie stad en haar culturele bloei nu meer dan ooit in de handen van de inwoners”, zegt Kristof Jonckheere.
The post Het Kortrijks

Lees meer »