Gelijkspel tussen Westerlo en OHL overschaduwd door zware blessure Opoku

Wéér niet voor KVC Westerlo! De Kemphanen gaven ook tegen OHL hun voorsprong nog uit handen. Het bleef bij een billijke puntendeling in het Kuipje. De partij werd op het einde wel nog overschaduwd door een zware blessure voor Nathaniel Opoku. De Ghanese spits werd met een beenbreuk van het veld gedragen. 

Meer krantenkoppen in België

Ostend Tennis en Padel Club in eindronde

De nationale herenploeg interclubtennis van Ostend Tennis en Padel Club ging dit seizoen in een vernieuwde samenstelling op zoek naar succes. Dat kwam er vorig weekend met winst en een finaleplaats zondag 15 september in eigen huis tegen TC De Koddaert.
The post Ostend Tennis en Padel Club in eindronde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mama brengt eerste levensjaar van baby op creatieve manier in beeld: “Hij werd iedere maand ook grappiger”

Kersverse mama Maiya deelde eind augustus schattige beelden van het eerste levensjaar van haar kind. Ze nam iedere maand een foto van haar spruit in een pizzadoos en voegde er iedere maand een stuk bij tot ze een volledige pizza had. De creatieve beelden zijn intussen al meer dan zeven miljoen keer bekeken op Tiktok. “Zijn persoonlijkheid groeide ook iedere

Lees meer »

Vernieuwde aanpak van de taalopleiding bij Vives Brugge

De opleiding Business & Languages aan Vives Brugge werd voor het komende academiejaar grondig herzien. Studenten kunnen nu zelf kiezen welke vreemde talen ze willen studeren, met een grotere focus op praktijkgerichte projecten en de integratie van artificiële intelligentie (AI) in het curriculum.
The post Vernieuwde aanpak van de taalopleiding bij Vives Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee knieprothesen houden Roland (73) niet tegen om halve marathon te lopen: “Niet om te pronken met mijn prestatie, wel om ervan te genieten”

Nu zondag staat in Ieper de 24ste In Flanders Fields Marathon op het programma. Voor het eerst kan naast de 42 km ook een halve marathon gelopen worden. Een opvallende deelnemer is Roland Outtier, die na twee knieoperaties dan toch opnieuw de loopschoenen aantrok. “Het vergde een ijzeren discipline om te doen wat de dokters vroegen, maar het is gelukt.”

Lees meer »

Bodycambeelden tonen arrestatie van verdachte verijdelde aanslag op Trump

Bodycambeelden van de politie van Martin County in Florida tonen het moment waarop Ryan Wesley Routh wordt gearresteerd. Routh (58) zou een moordaanslag hebben willen plegen op presidentskandidaat Donald Trump, die op dat moment aan het golfen was. Een alerte veiligheidsagent kon dat voorkomen. De verdachte kon snel aangehouden worden op de snelweg in een naburige gemeente. Het is al

Lees meer »

Twerkende Miley Cyrus en Britney Spears met slang: dit waren de meest iconische momenten van de MTV Video Music Awards

Van de beruchte kus tussen Madonna (66) en Britney Spears (42) tot de vleesjurk van Lady Gaga (38). De MTV Video Music Awards (VMA) hebben al voor veel memorabele scènes uit de pop-en rockgeschiedenis gezorgd. Benieuwd welke superster volgende nacht de show zal stelen en een plaatste opeist in het rijtje iconische momenten op dat wij voor u een rij

Lees meer »

Gokbedrijven en amateurclubs slaan handen in elkaar, maar wat als binnenkort de regels verstrengen? “Andere sponsors vinden ze gewoon niet meer”

Het is vanaf 1 januari 2025 gedaan met gokreclame op de borst van voetbalspelers. Volgens het Koninklijk Besluit op gokreclame van 27 februari 2023 mag er vanaf dan enkel een klein logo zonder slogan op het shirt staan. Niet alleen profclubs worden getroffen door de regels; het lijkt erop dat steeds meer gokbedrijven de weg naar het amateurvoetbal vinden. Maar

Lees meer »