Boekhoudkantoor Roslar bouwt nieuw hoofdkantoor in de Meensesteenweg

Het Boekhoudkantoor Roslar opent in 2025 een nieuw hoofdkantoor in de Meensesteenweg 36. “Het wordt een duurzaam en ecologisch pand en meteen onze derde vestiging”, aldus Ruben Wostyn en Silvie Dhondt.

“De uitbreiding met een nieuw hoofdkantoor past volledig in de missie van Roslar Boekhoudkantoor om ons klantenbestand aan bedrijfsleiders, vrije beroepers en ondernemers in beweging te zetten middels financiële strategieën en optimalisatieplannen op maat”, leggen de zaakvoerders Ruben Wostyn en Silvie Dhondt uit. “Ons doel is om te helpen de bedrijfsgroei te stimuleren. De nieuwe en derde locatie in Roeselare, naast de Manestraat en het Jakenshof, wordt meteen ons nieuwe hoofdkantoor.”

“We kozen voor de Meensesteenweg, een van de belangrijkste toegangswegen van de stad en we hopen vanaf januari 2025 operationeel te zijn.”

“Op onze nieuwe locatie zullen we met ons kantoorteam nog sterker kunnen inzetten op digitalisering en op fiscale rapportering en zullen onze klanten-bedrijfsleiders verder kunnen rekenen op de hoogwaardige fiscale expertise van Roslar Boekhoudkantoor.” (BCR)

The post Boekhoudkantoor Roslar bouwt nieuw hoofdkantoor in de Meensesteenweg is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Noord-Korea heeft “20 tot 30 gezagsdragers geëxecuteerd” die schade door zware overstromingen niet konden voorkomen

Zware regenval teisterde eind juli het noordwesten van Noord-Korea. De daaropvolgende overstromingen kostten mogelijk het leven aan 1.500 mensen. Volgens de Zuid-Koreaanse zender ‘TV Chosun’ heeft het Noord-Koreaanse regime 20 tot 30 mensen geëxecuteerd in leidinggevende functies omdat ze er onvoldoende in geslaagd waren om de schade te beperken.

Lees meer »

HERBEKIJK. Amateurvoetbal exclusief bij HLN: Sporting Hasselt opent seizoen met ruime zege tegen Merelbeke, bekijk hier de samenvatting!

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt minstens één topaffiche gestreamd met deskundig commentaar. In de eerste Afdeling was Sporting Hasselt op de openingsspeeldag duidelijk een maatje te sterk voor Merelbeke. Bekijk hieronder de samenvatting én ook de volledige wedstrijd.

Lees meer »

Vanaf vanmiddag klaart het op: “Zaterdag wordt een topdag met tot 27 graden”

Na het hevige onweer dat gisterenavond en vannacht over het land trok, krijgen we vandaag nog wat naweeën, maar die zouden vanaf de namiddag plaatsmaken voor opklaringen. In het weekend krijgen we opnieuw mooi weer. “Zaterdag wordt een topdag met veel zon en temperaturen tot 27 graden”, aldus onze weerman Frank Duboccage. Zondag wordt er wel opnieuw regen en onweer

Lees meer »

Personeel van Audi Brussels gaat opnieuw niet aan de slag

Ook de ochtendploeg is donderdag niet aan de slag gegaan bij Audi Brussels. Dat meldt de Franse christelijke vakbond CNE. De arbeiders zijn wel aanwezig op de site, en praten er met hun collega’s en vakbondsafgevaardigden. Volgens de christelijke vakbond heeft de directie nog niet gesproken met het personeel.

Lees meer »

Man (34) die verdacht wordt van brandstichting in eigen woning blijft ontkennen

Een 36-jarige Bruggeling blijft ontkennen dat hij iets te maken heeft met de brand die in januari 2022 ontstond in zijn woning. Volgens zijn advocate is er over niks zekerheid. Maar volgens het openbaar ministerie spuit de verdediging enkel één groot rookgordijn.
The post Man (34) die verdacht wordt van brandstichting in eigen woning blijft ontkennen appeared first on

Lees meer »