Na de veroordeling wegens fraude: Vanessa (52), moeder van ‘Temptation’-Megan, reageert voor het eerst. “Een luxeleven in Dubai? Ze heeft niet eens een spaarboek”

Dat realityster Megan Desaever (24) in ‘Temptation island’ als ‘koekerond’ – lees: oliedom – werd omschreven door haar toenmalige lief, vond haar moeder Vanessa Caroen niet leuk. Al kan ze daar intussen mee leven. “Want Megan dankt haar bekendheid eraan.” Maar dat Megan vrijdag samen met haar vader werd veroordeeld voor sociale fraude en gesjoemel met coronapremies, vindt haar mama een zwaar kruis om te dragen. “Dit verdient mijn dochter niet.” 

Meer krantenkoppen in België

Deloitte België plant 900 aanwervingen

Deloitte België wil in zijn boekjaar 2024-2025, dat op 31 mei afloopt, zo’n 900 nieuwe mensen aanwerven. Deels gaat het om de vervanging van vertrekkers, deels om een uitbreiding van het personeelsbestand, zegt het audit- en consultancybedrijf bij de voorstelling van zijn jaarresultaten.

Lees meer »

Waarom zouden Vlaamse gemeenten moeten fuseren?

Een derde van de Vlamingen is tegenstander van een fusie van zijn of haar gemeente. Dat blijkt uit een enquête die, in opdracht van VRT NWS, is uitgevoerd bij inwoners van Vlaamse gemeenten waar een fusie nog niet aan de orde is. Nog een derde heeft er geen mening over, terwijl nog eens 18 procent zegt niet enthousiast te zijn,

Lees meer »

OPINIE – In het hele land dwingt Melissa Depraetere respect af voor het parcours dat ze heeft afgelegd

“Ik ben benieuwd of ze mij na de regeringsvorming nog altijd heilig gaan verklaren.” Melissa Depraetere klonk erg nuchter na alle complimenten die ze op 9 juni kreeg. Als interim-voorzitter van Vooruit had ze haar partij zo goed als onmisbaar gemaakt bij de formaties. Sander Loones van de N-VA noemde haar zelfs de nieuwe ‘leading lady’ van West-Vlaanderen…
The

Lees meer »

Vier organisaties officieel erkend als Brugse dierenwelzijnsvereniging

Vrijdag kregen vier organisaties de officiële erkenning als Brugse dierenwelzijnsvereniging uit handen van schepen van Dierenwelzijn Mathijs Goderis. Het gaat om vzw Poespartoe, vzw Kat Zoekt Thuis, vzw Cathz en vzw SOS Reptiel. “Die laatste is niet gehuisvest in Brugge, maar vangt wel veel dieren op vanuit onze stad”, aldus schepen Goderis.
The post Vier organisaties officieel erkend als

Lees meer »

Lisa (26) valt met rolstoel in vijver en kan maar net hoofd boven water houden: “Ik riep om hulp, maar ze vonden me maar niet”

Een fijne herfstwandeling met haar assistentiehond liep bijna dramatisch af voor de 26-jarige Lisa uit Kapellen. Toen haar elektrische rolstoel opeens achteruit begon te rollen, sukkelde ze in de vijver van het gemeentepark, en ze lag 20 minuten lang in het koude water voor ze hulp kreeg. “Gelukkig had ik mijn riem niet aan, anders was ik waarschijnlijk verdronken.”

Lees meer »

Winnaars autozoektocht ontvangen hun prijs

In oc ’t Zonnerad vond de prijsuitreiking plaats van de autozoektocht die georganiseerd werd door Prime Productions in samenwerking met de toeristische dienst van de gemeente Zonnebeke.
The post Winnaars autozoektocht ontvangen hun prijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste bijeenkomst De Gezelligheid Zelve is onmiddellijk een succes

In dienstencentrum De Kring vond op dinsdag 10 september een eerste activiteit van De Gezelligheid Zelve Plaats. Voor die vriendengroep is er op maandelijkse basis een activiteit. De groep bestaat uit mensen met een beperkte mobiliteit die bij het bestaande aanbod van activiteiten uit de boot vallen. “Ik ondervind serieuze last door een heupprobleem en
The post Eerste bijeenkomst

Lees meer »

Zes verkozenen vervangen in gemeenteraad van Koksijde de voorbije zes jaar: geen nieuwe schepen uit respect voor overleden Dorine Geersens

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 27 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Koksijde, zetelen er vandaag nog 21 in de gemeenteraad.
The post Zes verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Blankenberge scoort hoogste activeringscijfer: “Jobkracht 10 zet leefloners massaal aan het werk”

Jobkracht 10 scoort hoge toppen binnen het lokaal activeringspact: Blankenberge blijkt in de regio Brugge een voorbeeldstad op het vlak van activering van leefloongerechtigden. “Werk is de sleutel tot sociale inclusie, én een van de belangrijkste hefbomen om uit armoede te geraken”, meent schepen Annie De Pauw.
The post Blankenberge scoort hoogste activeringscijfer: “Jobkracht 10 zet leefloners massaal aan

Lees meer »

Opnieuw Kühnengroet door supporter van Club Brugge: ‘Dader kreeg eerder dit jaar al stadionverbod als lid van North Fanatics 2013’

Club Brugge won woensdag in de Champions League met 0-1 van Sturm Graz. Op sociale media doken woensdagavond beelden op van Clubsupporters die de Kühnengroet brachten.
The post Opnieuw Kühnengroet door supporter van Club Brugge: ‘Dader kreeg eerder dit jaar al stadionverbod als lid van North Fanatics 2013’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mexicaanse soldaten schieten op truck met migranten, zes doden

Twee Mexicaanse militairen hebben aan de grens met Guatemala het vuur geopend op een pick-uptruck die migranten vervoerde. Zes personen kwamen daarbij om het leven en tien andere migranten raakten gewond. Volgens het Mexicaanse ministerie van Defensie dachten de soldaten dat het om criminelen ging.

Lees meer »

Cercle opent Europees seizoen tegen Sankt-Gallen: “Mooie beloning voor harde werk”

Cercle Brugge krijgt donderdagavond op de openingsspeeldag van de gloednieuwe competitiefase van de Conference League het Zwitserse Sankt-Gallen over de vloer in het Jan Breydelstadion. De Vereniging is na AA Gent de tweede Belgische vertegenwoordiger in de derde Europese beker en wil zich herpakken na de matige competitiestart.
The post Cercle opent Europees seizoen tegen Sankt-Gallen: “Mooie beloning voor

Lees meer »