Mishandeling, marteling, en seksueel misbruik: 13 cipiers gearresteerd voor mishandelen van jongeren in Italiaanse jeugdgevangenis

In Milaan zijn maandag 13 cipiers van de jeugdgevangenis ‘Cesare Beccaria’ gearresteerd voor het mishandelen van minderjarige gedetineerden. Acht andere bewakers werden geschorst. Dat melden Italiaanse media, verwijzend naar de autoriteiten.

 

Meer krantenkoppen in België

Ensor en Bal du Rat Mort in Oostendse Mu.ZEE

In de bibliotheek van Mu.ZEE in Oostende start een expo die de sterke band belicht tussen James Ensor en de Compagnie du Rat Mort en haar legendarische bal.
The post Ensor en Bal du Rat Mort in Oostendse Mu.ZEE appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw (62) gewond na aanrijding op voorrangsweg in Dikkebus

Een 62-jarige vrouw is zondagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval in Dikkebus bij Ieper. De wagen waarin de vrouw als passagier zat, werd aangereden toen zij op de voorrangsweg reden.
The post Vrouw (62) gewond na aanrijding op voorrangsweg in Dikkebus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kruidvat-dieven krijgen tot meer dan 2 jaar cel: “Diefstallen in bijna elk land van Europa”

Een Roemeens koppel werd donderdag in de rechtbank van Ieper veroordeeld tot celstraffen tot 24 maand voor een reeks diefstallen in vestigingen van winkelketen Kruidvat en andere handelszaken in heel het land. “We zien zelfs diefstallen in bijna elk land van Europa.”
The post Kruidvat-dieven krijgen tot meer dan 2 jaar cel: “Diefstallen in bijna elk land van Europa”

Lees meer »

“Pijnlijk en moeilijk te beschrijven”: huilende Jasper Stuyven bijzonder ontgoocheld nadat hij op één kilometer van unieke ritzege gegrepen wordt

Balen voor Jasper Stuyven (32). Vanuit de kopgroep versnelde hij op elf kilometer van de finish. Zijn eerste ritzege in de Tour leek zo goed als binnen, maar in de slotkilometer werd hij alsnog gegrepen door zijn medevluchters. De ontgoocheling was bijzonder groot na de finish. Stuyven snikte minutenlang op z’n stuur.

Lees meer »

Doen nieuwe details over bedrog de bom ontploffen tussen Felipe en Letizia? “De koning kan haar niet meer uitstaan”

Staat het huwelijk van koning Felipe (56) en koningin Letizia (51) op springen? In de Spaanse pers duiken steeds meer geruchten op dat het koppel op een scheiding afstevent, na overspel van Letizia. “Ze kunnen elkaar niet meer uitstaan en hebben een geheime regeling over de kinderen,” klinkt het. Zeker nu haar vermeende minnaar weer van zich laat horen en

Lees meer »

Brent Deltombe al maanden out: “Wachten op diagnose”

Eerstejaarsbelofte Brent Deltombe (19) ziet licht aan het einde van de tunnel. Kniepijn houdt hem al enkele maanden uit competitie. Het duurde lang voor de oorzaak werd achterhaald. Z’n plica (kapselplooi) veroorzaakt de pijn. Op 19 juni onderging hij in AZ St-Lucas een laserbehandeling.
The post Brent Deltombe al maanden out: “Wachten op diagnose” appeared first on KW.be.

Lees meer »