IN BEELD – Luc Steeno tijdens feest Thomas Julian in Vespa’z 4 in Roeselare: “Mijnheer wou een podium!”

Tijdens het verjaardagsfeest van Thomas Julian was ook Luc Steeno aanwezig. Luc steunt Thomas in zijn muzikale carrière. “Geef ons nog twee jaar en dan moet hij nationaal doorbreken. Lukt dat niet, dan kan hij weer gaan werken in de trappen”, lacht Luc.

Luc vertelde dat het verjaardagsfeestje van Thomas in tien minuten was geregeld. “We reden op 20 februari vanuit Brussel richting Kursaal Oostende, waar we een persconferentie hadden rond mijn verjaardagsfeest van eind juni”, vertelt Luc. “Ik vroeg aan Thomas wat hij zou doen met zijn verjaardag. Hij vertelde het vieren bij zijn ouders. Ik stelde voor van iets te organiseren met de fans. Ik belde rond én rond. In tien minuten tijd was het geregeld. Een zaal, de menu, de technieker.. Toen we ter plaatse kwamen kijken, wou mijnheer een podium. Stel je voor, de vorige keer dat ik hier optrad stond ik gewoon voor de toog”, lacht Luc, die werd gevraagd om het… voorprogramma te verzorgen. “Maar Thomas zei erop: Als ik geen podium heb, gaan ze mij niet zien staan…” Luc zong heel wat van zijn bekende songs, zoals ‘Ik Mis Je Elke Dag’, ‘Als Je De Taal Van De Liefde Verstaat’, ‘Bel Me, Schrijf Me’ in een moderne versie… Hij vertelde dat hij een nieuw liedje uit zijn album ‘Passie’ had ingestudeerd, maar dat hij voor alle zekerheid ook nog de tekst zou nachecken indien nodig. ‘Sinds Je Die Ene Vond’ is een nummer van John Terra. Luc vertelde verder: “Ik wilde een Tura-song brengen, maar Thomas zei Dit is een vree schoon liedje… Snap je! Hij zal het zingen. Ik opteerde dan maar voor ‘Donna Carmela’.” Luc zong verder nog enkele bekende liedjes, waaronder ‘Hij Speelde Accordeon’. Hij sloot af met een megamix. Dat was een goed idee, want de polonaise ging van start. (PADI – foto’s FODI)

The post IN BEELD – Luc Steeno tijdens feest Thomas Julian in Vespa’z 4 in Roeselare: “Mijnheer wou een podium!” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Tot ge dood valt hé man!”: straffe Evenepoel, die zijn ‘kinderdroom’ vervult, vurig vooruit gestuwd in volgwagen

Een fenomenale Remco Evenepoel (24) heeft de eerste tijdrit in deze Tour de France van 25,3 kilometer naar zijn hand gezet. Enkel geletruidrager Tadej Pogacar kon in de buurt van Evenepoel blijven. Zijn vrouw, Oumi Rayane, stond voor het podium te glunderen van trots. “Ik heb van iedere seconde genoten”, klinkt het bij onze landgenoot. Ook ploegleider Klaas Lodewyck, die

Lees meer »

Hoe het Verenigd Koninkrijk in duizelingwekkend tempo in economische miserie is geraakt

In het Verenigd Koninkrijk staan schoolgebouwen letterlijk op instorten, staan in sommige gemeenten meer voedselbanken dan fabrieken en zijn 5-jarigen kleiner dan in 2010 vanwege ondervoeding, ziet de Brits-Nederlandse columnist van ‘Financial Times’ Simon Kuper. De economische malaise is volgens hem voor de Britten hét hete hangijzer bij de parlementsverkiezingen vandaag. Hier schetst hij een bijzonder schrijnend beeld van de

Lees meer »

Ode aan James Ensor

Kunst voert dit jaar nog meer dan anders hoogtij aan onze Kust. Niet alleen is er dit jaar een nieuwe editie van de Triënnale Beaufort waarbij je nieuwe, monumentale kunstwerken kan ontdekken, het is ook het jaar waarin Oostende James Ensor viert met een waaier aan activiteiten naar aanleiding van zijn 75ste sterfverjaardag. Zo zijn
The post Ode aan

Lees meer »

Even gedaan met het mooie zomerweer: komende week wordt frisser en nat

Aanvankelijk regent het nog over het oosten, maar al snel wordt het overal overwegend droog met afwisselend opklaringen en wolken. In de loop van de namiddag verschijnen er vanaf de kust opnieuw meer wolken met buien die ’s avonds het centrum bereiken. De maxima schommelen van 17 graden op de Hoge Venen, 19 graden aan zee en tot 21 of

Lees meer »

Gerdy Haes stopt als algemeen directeur van Zorgbedrijf Harelbeke

Zorgbedrijf Harelbeke zette een maand geleden de samenwerking stop met algemeen directeur Gerdy Haes. Dat raakte nu pas bekend. Dat het volgens sociale media wegens ‘toxisch leiderschap’ zou zijn, ontkent voorzitter Lynn Callewaert met klem. “Dat klopt absoluut niet. Er waren meningsverschillen rond de aansturing van het zorgbedrijf.”
The post Gerdy Haes stopt als algemeen directeur van Zorgbedrijf Harelbeke

Lees meer »

NVAPlus stelt volledige lijst voor en nieuwe slogan ‘Kies voor meer en beter!’

Middenin een decor van boterbloemen stelde NVAPlus Moorslede zondagnamiddag de volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Dertien kandidaten wonen in Moorslede, zes in Dadizele en twee in Slypskapelle. Eerder werd al bekendgemaakt dat Gert-Jan Hovaere lijsttrekker wordt en Margaux Vandekerckhove de tweede plaats krijgt.
The post NVAPlus stelt volledige lijst voor en nieuwe slogan ‘Kies voor meer

Lees meer »

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Eén bericht zou zomaar wel eens van haar kunnen zijn”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Bij één gebruiker stond alleen maar ‘Het spijt me voor jou’. Alleen dat.”

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Orbán heeft vandaag ontmoeting met Zelensky”- Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Huiveringwekkende beelden tonen hoe haaien bloedende vrouw ‘stalken’ na aanval voor Amerikaanse kust

Tijdens de nationale feestdag in de Verenigde Staten speelde zich donderdag een huiveringwekkende situatie af. Vier strandgangers die voor de kust van South Padre Island in Texas aan het zwemmen waren, werden aangevallen door haaien. Twee van hen raakten zwaargewond en twee anderen konden nog op tijd uit het water springen. Op sociale media gaan beelden rond van de twee

Lees meer »