“Ik ben vereerd”: ondanks gezondheidsproblemen schittert Céline Dion als 56-jarige op cover ‘Vogue’

Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame stiff-personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er nog niet meteen in, maar de Canadese zangeres laat opnieuw van zich horen als… fotomodel. In het mei-nummer van de Franse ‘Vogue’ schittert ze op de cover en praat ze openhartig over haar leven en ziekte. “Vandaag ben ik een vrouw die een positief gevoel heeft over de toekomst.” 

Meer krantenkoppen in België

KLJ Ledegem organiseert startdag en viert 95ste verjaardag

Voor KLJ Ledegem zijn het drukke weken. Op vrijdag 13 september organiseert de vereniging ‘s avonds haar startdag. Nieuwe geïnteresseerde leden zijn vanaf 19 uur welkom aan de Sint-Eloois-Winkelstraat om tijdens een leuke activiteit kennis te maken met de werking van de vereniging. Nog geen week later viert KLJ Ledegem haar 95ste verjaardag.
The post KLJ Ledegem organiseert startdag

Lees meer »

Grot van Lourdes staat onder water

Het Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes is in de nacht van vrijdag op zaterdag deels overstroomd. Onder meer de bekende grot van het Franse bedevaartsoord is hierrdoor gesloten.

Lees meer »

“Ze had nog een heel leven voor zich”: gruwelijke beelden tonen Russische raketaanval op Oekraïense speeltuin waarbij 14-jarig meisje omkomt

Gruwelijke beelden uit Oekraïne: het onthoofde lichaam van een 14-jarig meisje zit levenloos op een bankje naast een speeltuin in Charkiv. Een Russische raket is er seconden eerder ingeslagen. Haar moeder schreeuwt het iets verderop uit van verdriet. “Ze had nog een heel leven voor zich”, aldus een familielid van het meisje. De angstterreur zette zich ook verder op de

Lees meer »

Belgisch kampioenschap Savatteschieten in Marke: Honderden deelnemers dingen mee naar prijzenpot van 9.000 euro

Wie schiet het best van al uit zijn of haar sloffen? Het is de vraag waarmee er dit weekend in Marke een stevige prijzenpot kon worden gewonnen. Tijdens het Belgisch kampioenschap Savatteschieten mocht iedereen, zowel jong als oud, proberen de pantoffel van weleer zo ver mogelijk te knallen. Het was tijdens het kampioenschap vooral uitkijken naar de inzet van de

Lees meer »

Rode Duivels treffen Israëlisch elftal in Hongarije (en niet in België) “door veiligheidsdreiging”: waarom kan het in Debrecen wel?

De Rode Duivels spelen hun eerste Nations League-’thuiswedstrijd’ tegen Israël niet in eigen land, maar op Hongaarse bodem. De stad Brussel vond het veiligheidsrisico te groot om de match in het Koning Boudewijnstadion te houden. Ook andere steden vonden een wedstrijd tegen Israël geen goed idee. Waarom kan het dan wel in Hongarije?

Lees meer »