Regering trekt 1 miljoen euro uit om digitale skills te verbeteren

De federale regering maakt 1 miljoen euro vrij om de digitale vaardigheden van de Belgen op te krikken.

 

Meer krantenkoppen in België

TEAM8710 Wielsbeke stelt laatste vijf kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor

Nadat eerder al zestien namen bekendgemaakt werden, kondigt TEAM8710 haar laatste vijf kandidaten aan. Vier van de vijf zijn politieke nieuwkomers. “Volgende week maken we de lijstvolgorde en de speerpunten van ons programma bekend”, zegt lijsttrekker Frédéric Depypere.
The post TEAM8710 Wielsbeke stelt laatste vijf kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee leerlingen en twee leerkrachten doodgeschoten op school in VS: verdachte is 14-jarige scholier die al eens werd verhoord wegens dreigen met schietpartij

Bij een schietpartij op een middelbare school in de Amerikaanse staat Georgia zijn woensdag vier doden en negen gewonden gevallen. De vermoedelijke schutter werd opgepakt en is een 14-jarige leerling van de school. De tiener werd vorig jaar al eens verhoord door de politie omdat hij via internet zou hebben gedreigd met een schietpartij op school. De verdachte ontkende echter

Lees meer »

Feestelijke opening van Nieuwpoorts Jeugd- en Sportcomplex, gratis belevingsdag op zaterdag

In Nieuwpoort is op vrijdag 6 september het gloednieuwe Jeugd- en Sportcomplex officieel ingehuldigd. Het gebouw zal voortaan de thuishaven worden van de verschillende jeugd- en sportentiteiten van Stad Nieuwpoort en wordt ook de uitvalsbasis van allerhande clubs en verenigingen. Het complex krijgt de naam Jeugd- en SportArena mee. Op zaterdag 7 september kan het brede publiek tijdens een gratis

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Zilver! Ewoud Vromant rijdt fantastische tijdrit, maar botst opnieuw op Fransman Léauté

Ewoud Vromant (40) heeft een tweede medaille gepakt op de Paralympische Spelen. Na het zilver in de achtervolging op de piste legde hij ook in de tijdrit beslag op de tweede plaats. Opnieuw hield de Fransman Alexandre Léauté hem van het allerhoogste. De medailleteller van ons land staat inmiddels op vier. Vandaag komen er nog heel wat medaillekandidaten in actie.

Lees meer »

Bondscoach junioren Serge Pauwels kijkt uit naar EK in eigen land

Serge Pauwels (40) kijkt als bondscoach van de Belgische junioren uit naar het komende EK en WK wielrennen. Met Bredenaar Corneel Vanslembrouck neemt hij zelfs een streekgenoot mee naar de Europese titelstrijd in Limburg.
The post Bondscoach junioren Serge Pauwels kijkt uit naar EK in eigen land appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tijdritspecialiste Maes: “Uit de hand gelopen hobby”

Nadat ze in maart in het Nederlandse Almere een individuele tijdrit won, was Marie Maes (23) tijdens het weekeinde van 17 en 18 augustus twee keer succesvol aan het werk tegen de klok. Zowel in Zeeland als in Heusden-Zolder klokte de eliterenster de snelste tijd.
The post Tijdritspecialiste Maes: “Uit de hand gelopen hobby” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onweer trekt over ons land: felle neerslag, hagel en weggewaaide dakpannen in Vlaanderen en Wallonië

Wallonië wordt momenteel getroffen door onweer. Meerdere wegen staan er blank en verschillende bomen zijn omgewaaid. Op beelden, gefilmd in Durbuy, zijn fikse regenbuien te zien. Ook in de regio Mechelen en Tienen regent het fel. Boven de Kempen brengt het onweer een lichtspektakel. Op onderstaande beelden, gemaakt op verschillende plaatsen in ons land, zijn felle flitsen te zien.

Lees meer »

Man riskeert zes maanden cel voor geweld tegen parkeerwachter: “Slachtoffer is dramaqueen”

Een ruzie over een parkeerboete in Roeselare draaide in april vorig jaar uit op geweld. De 38-jarige B.D. uit Menen schopte een parkeerwachter en beschadigde zijn gsm. “Mijn cliënt heeft onbetamelijk gereageerd op de situatie maar de tegenpartij is een dramaqueen”, pleitte advocaat Thomas Vandemeulebroucke voor B.D.
The post Man riskeert zes maanden cel voor geweld tegen parkeerwachter: “Slachtoffer

Lees meer »