Onwaarschijnlijke goal: Club klimt op voorsprong nadat Moris bij uittrap pardoes op Vetlesen schiet

Ongezien, de openingsgoal van Club Brugge in Union. Moris wilde snel uittrappen, maar schoot pardoes tegen het uitgestoken been van Vetlesen aan. De 0-1 hobbelde binnen. 

Meer krantenkoppen in België

Jonge moeder (23) schudt vier maanden oude baby ‘uit frustratie’ hersenletsel: “Ik had nochtans eerst tot tien geteld”

Een 23-jarige jonge moeder uit Oudenburg staat voor de strafrechter omdat ze haar vier maanden oude dochtertje een hersenletsel schudde. “Ze leerden me tot tien te tellen als ik gefrustreerd was. Dat heb ik toen ook gedaan, maar ze stopte niet met huilen”, sprak de jonge moeder. Opvallend: omdat een deskundige liefst drie jaar wachtte met zijn verslag, werd ‘slechts’

Lees meer »

Onthaalmoeder dreigt huis te verliezen door aanleg fietssnelweg Waregem: “Zie toekomst als kaartenhuisje in elkaar vallen”

Onthaalmoeder Nadine Vervaeck (65) uit Waregem dreigt haar huis te verliezen door de aanleg van een fietssnelweg langs de spoorweg. Volgens de recent voorgestelde plannen zou de woning gesloopt moeten worden om plaats te maken voor het brede fietspad. “Ik heb me krom gewerkt om mijn huis af te betalen en nu zie ik mijn toekomst als een kaartenhuisje in

Lees meer »

“Het moet niet mooi zijn. Wel efficiënt”: ex-bondscoach Georges Leekens acht Rode Duivels niet kansloos tegen Frankrijk

Maandag nemen de Rode Duivels het in de achtste finales van het Europees kampioenschap voetbal op tegen Frankrijk. De Belgen plaatsten zich allerminst vlot voor de tweede ronde. Toch blijft gewezen bondscoach Georges Leekens optimistisch. “Als wij ons topniveau halen, zijn we allerminst kansloos.”
The post “Het moet niet mooi zijn. Wel efficiënt”: ex-bondscoach Georges Leekens acht Rode Duivels

Lees meer »

Alcoholverbod voor zestiger die zich bevredigde in buurt van zonnende meisjes op strand in Bredene

Een zestiger uit Veurne heeft voor de Brugse rechtbank acht maanden voorwaardelijke celstraf gekregen voor openbare zedenschennis. De man kreeg onder meer een alcoholverbod opgelegd. Al stelde hij zelf een radicalere oplossing voor.
The post Alcoholverbod voor zestiger die zich bevredigde in buurt van zonnende meisjes op strand in Bredene appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli

Op maandag 8 juli van 18 tot 20 uur organiseert Politie Oostende in het hoofdkantoor in de Lijndraaiersstraat 5 een jobcafé. In een gemoedelijke sfeer kunnen geïnteresseerden in gesprek gaan met collega’s en alle job- en carrièremogelijkheden binnen de politiezone ontdekken.
The post Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een bescheiden huwelijk, maar wel een met bijzondere details: zo trouwde VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer

Voor een keer zélf het nieuws van de dag. VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer (33) zei zaterdag in Antwerpen ja tegen haar grote liefde, ondernemer Jens De Maere (34). Alle clichés gingen daarbij overboord, zo onthult de bruid. Zo was er een hele grote vol-au-vent-koek in plaats van een bruidstaart. “Jens en ik houden niet van het klassieke trouwgebeuren.”

Lees meer »

Sciensano waarschuwt voor toegenomen activiteit van teken

Er is een hoog risico op de aanwezigheid van teken in de natuur. Daarvoor waarschuwt het gezondheidsinstituut Sciensano. De Sciensano-meter, die weergeeft hoe groot het risico is op teken, staat voor het eerst dit jaar in het rood. Dat duidt op een hoog risico en een piekperiode van het tekenseizoen.

Lees meer »

#HANGOUTS APP moet komaf maken met clichés over Brugge als jongerenstad

Met de lancering van de #HANGOUTS APP wil jongerenplatform Jong Volk definitief komaf maken met een aantal typische clichés over Brugge als jongerenstad, zoals ‘er is niets te doen’ en ‘er gebeurt hier nooit iets’.
The post #HANGOUTS APP moet komaf maken met clichés over Brugge als jongerenstad appeared first on KW.be.

Lees meer »