OC Cirkant hoopt op grote opkomst voor Binnen & Buiten in Aartrijke

Fietsen, wandelen en genieten voor het hele gezin: dat is wat OC Cirkant op zondag 28 april te bieden heeft tijdens een nieuwe editie van Binnen & Buiten in Aartrijke. “Iedereen is welkom en kan deelnemen aan de fietssmoefeltocht of de fotozoektocht. De kinderen worden in de watten gelegd met een springkussen, de zevenkamp met volksspelen en een ballonblazer.”

Op zondag 28 april organiseert OC Cirkant, de voorziening voor volwassenen met een beperking in Aartrijke, voor de achtste keer het gezinsevenement ‘Binnen & Buiten’. Iedereen is welkom en kan deelnemen aan de fietssmoefeltocht of de fotozoektocht, of gewoon om de sfeer op te snuiven op het terrein.

“Er staat heel wat op het programma. Vanaf 10 uur starten de eerste fietsers met een fietssmoefeltocht van zo’n 40 km. Op verschillende haltes kan men genieten van soep, aperitief, frietjes met alles erop en eraan, een ijsje en koffie. De ideale start van de dag.”

“Vanaf 14 uur is iedereen welkom op het terrein van OC Cirkant en men kan deelnemen aan de fotozoektocht, een leuke wandeling in Aartrijke van zo’n 4 km waarbij we op zoek gaan naar de juiste plekjes. Tijdens de zevenkamp kunnen jong en oud hun kans wagen tijdens verschillende volksspelen. Enkel voor de fietstocht moet je op voorhand ingeschreven zijn”, begint Audry Sanders van OC Cirkant.

Ondertussen kan men op het domein ook genieten van een drankje of een pannenkoek aan de gezellige bar. Het optreden van The Floaters zorgt voor een vrolijke noot.

Springen en ballonnen

Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht, met een springkussen en ballonblazer. Kortom het wordt een uniek evenement. De opbrengsten van de dag gaan bovendien integraal naar de bewoners en deelnemers van Cirkant. Zo kunnen de kleine en grote wensen van cliënten verwezenlijkt worden.

Wil je meer weten over ‘Binnen en Buiten’ of inschrijven voor de fietssmoefeltocht? Neem dan zeker een kijkje op de website. (BC)

Info: www.occirkant.be/benb

The post OC Cirkant hoopt op grote opkomst voor Binnen & Buiten in Aartrijke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Robot of een echte vrouw? Restaurantgangers kunnen ogen niet geloven wanneer hun eten opgediend wordt

Er wordt hard gewerkt aan technieken om robots er realistischer uit te laten zien, maar in China denken sommige restaurantgangers dat ze al door een hoogtechnologische machine worden bediend. In een restaurant in Chongqing gebruikt eigenaar Li namelijk haar passie voor dansen – en dan voornamelijk streetdance – om zich voort te bewegen als een robot. En daar is ze

Lees meer »

Bedrijvencentrum regio Kortrijk viert met nieuwe naam: Takeoff

Na 40 jaar neemt het Bedrijvencentrum regio Kortrijk een nieuwe vlucht. Het bood in die 40 jaar onderdak aan 475 startende bedrijven, onder meer Lernout & Hauspie en Savaco. Het ondernemerscentrum viert zijn jubileum met een nieuwe naam: ‘Takeoff’.
The post Bedrijvencentrum regio Kortrijk viert met nieuwe naam: Takeoff appeared first on KW.be.

Lees meer »

De uitdagingen zijn enorm, maar de nieuwe baas van het leger zwijgt

Meer militairen, meer munitie, meer materiaal en meer middelen. Bij het begin van zijn missie als nieuwe chef Defensie verwees luchtmachtgeneraal Fred Vansina tot in den treure naar het verlanglijstje van zijn voorganger admiraal Michel Hofman. Maar wat hij precies wil en hoe hij het leger de volgende jaren zal inloodsen, daarover bleef hij bijzonder discreet.

Lees meer »

Openbaar vervoer privatiseren, kabinetten ministers afschaffen en vlaktaks van 25 procent: opvallendste voorstellen van kandidaat-voorzitter Open Vld Maurits Vande Reyde

Maurits Vande Reyde, kandidaat-voorzitter voor Open Vld, heeft vandaag zijn plannen met de Vlaamse liberale partij onthuld. “We zetten een duidelijke liberale grondstroom”, schrijft hij op zijn website. De Vlaams-Brabander schetst ook enkele concrete politieke standpunten en legt uit hoe hij Open Vld wil vernieuwen.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Israël beveelt evacuatie van Khan Younis en Rafah – Iraanse generaal dreigt met raketaanvallen op Israël

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten. En duizenden Israëlische ultraorthodoxe mannen zijn zondag in Jeruzalem de straat op gegaan om te protesteren tegen de dienstplicht. Zij doen dit vanwege een uitspraak van het Israëlische

Lees meer »