IN BEELD – Gezellige matinee in De Kippe in Merkem met Franky Pluym, Paul Bruna én Salim Seghers

In een bomvolle De Kippe in Merkem vond de maandelijkse matinee plaats met optredens van Franky Pluym, Paul Bruna en Salim Seghers.

Franky was één keer te gast in De Kippe naar aanleiding van een VBRO-opname. Hij woont in Vleteren en dat is maar op een kwartier rijden van deze locatie. Nu stond hij voor de eerste keer in de zaal. Franky kreeg het publiek direct mee. Er was veel ambiance en dat is wat de aanwezigen willen, namelijk dat ze zich kunnen amuseren. Paul Bruna kon het publiek ook inpalmen. Na de pauze met koffie en pannenkoeken zong Salim Seghers. Hij woont in Peer en was maar liefst 3,5 uur onderweg naar Merkem. “De aanwezigen weten dat we ook graag kansen geven aan jong talent. Vandaar dat we Salim hebben gevraagd”, lacht presentator Paul Bruna, die al 55 jaar zingt. Salim staat al 53 jaar op het podium. Hij zong talrijke van zijn hits, zoals ‘Verlaat Mij Nooit’, ‘Bleef Je Deze Nacht Bij Mij’, enz. Geniet van onze fotomap. (PADI – foto’s Daniël)

The post IN BEELD – Gezellige matinee in De Kippe in Merkem met Franky Pluym, Paul Bruna én Salim Seghers is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Peloezefeesten als ideale start van zomervakantie in Oostrozebeke: “Uitgegroeid tot kermis van het dorp”

In Oostrozebeke kijkt jong en oud uit naar de jaarlijkse Peloezefeesten op vrijdag 5 juli. Geen kermisattracties op het marktplein, maar gezellige plekjes op de zachte ondergrond van de ‘peloeze’ voor het gemeentehuis. Knusser kan het niet.
The post Peloezefeesten als ideale start van zomervakantie in Oostrozebeke: “Uitgegroeid tot kermis van het dorp” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker

De Landbouwraad van Langemark-Poelkapelle reikte de eerste Landbouwprijs uit aan Johan Vanysacker. De Bikschotenaar kreeg de prijs omdat hij als CD&V-schepen twintig jaar lang de belangen van de landbouw in de gemeente verdedigde.
The post Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. De vijf opvallendste fragmenten van het spraakmakende debat tussen Biden en Trump

Een verwarde en haperende Joe Biden (81) die voor regelrechte paniek zorgt in het Democratische kamp en een bulderende Donald Trump (78) die de leugens aaneen reeg. Dat is zowat de samenvatting van het eerste spraakmakende verkiezingsdebat tussen de twee Amerikaanse presidentskandidaten. Van een gênante blunder tot golfballen: dit waren de vijf opvallendste momenten uit het debat.

Lees meer »

Het zotste kamp. Deze jongeren zijn op cruisekamp voor 1.350 euro: “Nu al wachtlijst voor volgend jaar”

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »