VUB-prof gebruikte zonder toestemming sperma van studenten om donorkinderen te verwekken

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Belgische ref als zondebok: gefrustreerde Cristiano Ronaldo laat duidelijk blijken wat hij van optreden van Lawrence Visser vindt

Een avondje vol frustraties voor Cristiano Ronaldo (39), en dat heeft de Belgische scheidsrechter Lawrence Visser geweten. Visser floot het Nations League-duel tussen Schotland en Portugal (0-0) en kreeg de volle laag van de Portugese superster. De duimen naar beneden en cynisch applaus incluis. Roberto Martínez. “Ronaldo furieus? Ik heb het niet gezien, dus kan er niet over uitweiden.”

Lees meer »

Opvallende outfit nekt Brugse dief met ‘verzamelwoede’: achttien maanden effectieve celstraf

Een 57-jarige Bruggeling heeft van de rechter 18 maanden effectieve celstraf gekregen voor een reeks diefstallen. Dirk R. kampt met psychische problemen en zou lijden aan een soort verzamelwoede. Een internering bleek evenwel niet mogelijk.
The post Opvallende outfit nekt Brugse dief met ‘verzamelwoede’: achttien maanden effectieve celstraf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor Gent onderhandelt vandaag verder met Groen en N-VA, rol van cd&v lijkt voorlopig uitgespeeld: “Dat deze partij zich maar nederig opstelt”

Een nieuwe dag, een nieuwe aflevering in de soapserie van het stadhuis in Gent. Mathias De Clercq en zijn Voor Gent moeten een nieuwe bruid kiezen, de keuze gaat tussen het N-VA van Anneleen Van Bossuyt en het Groen van Filip Watteeuw en Hafsa El-Bazioui. Achter de schermen woedt een politiek steekspel, met één man die daarbij kop van Jut

Lees meer »

“De mensen hebben geen idéé van wat zoiets aanricht”: ook Mies (59) verloor haar man na aanrijding door spookrijder

De aanrijding met een door drugs benevelde spookrijdster in Ieper, die zaterdag het leven kostte aan een 63-jarige Ronsenaar, rijt bij een ander gezin uit de Oost-Vlaamse gemeente opnieuw alle wonden open. Want dat gezin met drie kinderen verloor zeven jaar geleden op slag zijn pater familias — de in heel Ronse geliefde Stephan Deriemaeker (51) — nadat een dronken

Lees meer »

“Even slikken”: langst zetelende gemeenteraadslid van Mechelen Koen Anciaux (Voor Mechelen) niet herverkozen op zijn 63e verjaardag

In Mechelen is oud-schepen Koen Anciaux (Voor Mechelen) niet herverkozen na 36 jaar in de gemeenteraad, waarvan 22 als schepen en 2 als waarnemend burgemeester. Hij was het langst zetelende gemeenteraadslid in de stad. "Ik denk dat een deel van mijn oudere kiezers niet naar het stemhokje is getrokken door de afschaffing van de stemplicht", zoekt hij naar een verklaring.

Lees meer »

N-VA groeit fors in Kortrijk: “Mooiste dag in mijn politiek bestaan”

Hoewel hij de hoop koesterde om zelf burgemeester te worden, kijkt Axel Ronse (N-VA) tevreden naar het resultaat van zijn partij. Met 19,2 procent doet N-VA het acht procent beter dan in 2018. “N-VA is nog nooit zo groot geweest in Kortrijk. We verdubbelen ons zetelaantal en zijn de sterkste groeier,” klinkt het bij een uitzinnige Ronse.
The post

Lees meer »

Handbalclub Izegem stelt nieuwe sponsor voor

HBC Izegem stelde op zaterdag 12 oktober z’n nieuwe hoofdsponsor voor. Het deed dat tijdens het nieuwe netwerkevent in ‘De Pivot’ die ze recent bovenaan de tribune in sporthal De Krekel installeerden. De sponsors en vips werden er getrakteerd op culinaire hapjes.
The post Handbalclub Izegem stelt nieuwe sponsor voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Net geen 9.000 Rotary-eendjes hebben het lastig tegen wind; publiek massaal opgedaagd om te supporteren

8.945 badeendjes maakten een tocht bezig op het kanaal. Ze werden losgelaten door de jubilerende Rotary Club Izegem, maar hadden het door de plots gewijzigde deining moeilijk om richting finish te zwemmen. Gelukkig stonden er naar schatting duizend supporters om ze aan te moedigen.
The post Net geen 9.000 Rotary-eendjes hebben het lastig tegen wind; publiek massaal opgedaagd om

Lees meer »

Kopecky houdt geen breuken over aan zware valpartij in Simac Ladies Tour, afwachten of ze straks start in slotrit

Lotte Kopecky (28) heeft geen blijvende schade opgelopen aan haar zware crash in de Simac Ladies Tour. Na een grondig onderzoek stelde de teamdokter geen breuken vast bij de wereldkampioene. Ook de symptomen van een mogelijke hersenschudding zijn afwezig. Of ze straks start in de laatste etappe moet nog blijken en hangt af van hoe ze de nacht is doorgekomen.

Lees meer »

Première musicalcomedy ‘Babes’ in het Fakkeltheater: een geslaagde comeback met een krachtige boodschap

In de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen ging de nieuwe musicalcomedy ‘Babes’ in première, de allereerste productie van het gloednieuwe musicalhuis ISKARIOT. De voorstelling wist direct indruk te maken op de aanwezige genodigden uit de musicalwereld en pers, die lovend waren over deze debuutproductie. ‘Babes’ is niet alleen een hilarische voorstelling, maar biedt ook diepgang door het verhaal

Lees meer »

Radiopresentatrice Linde Merckpoel zet huis te koop en gaat met gezin paar nummers verderop wonen: “We zoeken eigenlijk onze nieuwe buren”

Radiopresentatrice Linde Merckpoel (39), haar partner Jef en kinderen Cleo en Jackie gaan verhuizen. Dat maakt dat hun gezellige huis in de Edegemse Florent Geversstraat te koop staat, terwijl ze een paar nummers verderop in dezelfde straat een huis verbouwen. “We zoeken dus eigenlijk onze nieuwe buren en eigenaars voor dit heerlijke huis”, klinkt het.

Lees meer »