“Soms zeg ik tegen Kevin: ‘Dit moet jouw moment worden’”: waar staat recordman De Bruyne in de galerij der groten van de Champions League?

Zijn statistieken in de knock-outfase van de Champions League zijn ongeëvenaard, maar hoe zwaar zal de nalatenschap van Kevin De Bruyne (32) straks doorwegen? Duik mee in de discussie over cijfers en onuitwisbare momenten die ook na Manchester City-Real Madrid nog altijd woedt. “Soms zeg ik tegen Kevin: laat me zien hoe goed je écht bent.” 

Meer krantenkoppen in België

‘Koekiemonster’ geflitst op Duitse snelweg

Zelfs al is de zin in koeken nog zo groot, toch moet je je aan de snelheid houden. Dat heeft het ‘Koekiemonster’ ondervonden. Of toch de persoon die het masker droeg van het personage uit ‘Sesamstraat’, die geflitst werd in Duitsland.

Lees meer »

Moederbedrijf Facebook in VS voor de rechter wegens verslaving sociale media

Meta Platforms, het moederbedrijf van Facebook en Instagram, moet zich in de Verenigde Staten voor de rechtbank verantwoorden omdat het bedrijf mogelijk kinderen verslaafd zou hebben gemaakt aan sociale media. Een federale rechter in Californië heeft besloten een aantal aantijgingen van openbare aanklagers tegen Facebook en Instagram toe te laten.

Lees meer »

WTC Olympia Sijsele huldigt kampioenen

Op zaterdagavond 5 oktober vond in feestzaal Carina in Moerkerke het jaarlijkse souper van WTC Olympia Sijsele plaats. Daarbij werden naar traditie ook de kampioenen gehuldigd.
The post WTC Olympia Sijsele huldigt kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bestuurder (35) voor het leven beperkt na zware crash aan beruchte kluifrotonde in Rekkem, toch terecht voor overdreven snelheid

Een 35-jarige automobilist uit Moeskroen die bij een zwaar verkeersongeval aan de beruchte kluifrotonde van de N58 in Rekkem (Menen) levensgevaarlijk gewond raakte, riskeert voor de Kortrijkse politierechtbank nog een boete en een rijverbod omdat hij te snel reed. “Een rijverbod zal voor hem niets meer uitmaken”, aldus zijn advocaat.
The post Bestuurder (35) voor het leven beperkt na

Lees meer »

“Ik voel me intussen meer een zwemmer”: Paul Pogba ging door diep dal tijdens dopingschorsing

De 31-jarige Paul Pogba heeft al meer dan een jaar niet op het veld gestaan wegens een positieve dopingtest. Het middel was, naar zeggen van Pogba, per ongeluk in zijn lichaam gekomen. De Franse middenvelder van Juventus ging door een moeilijke tijd heen zonder voetbal. “Je gaat in je hoofd een rekensommetje maken: vier jaar geen wedstrijden, geen groepstrainingen. Welke

Lees meer »

Eerste Belg die Tesla Cybertruck koopt, komt uit Groot-Bijgaarden (maar hem spotten wordt wellicht moeilijk): “Prijskaartje van zo’n 100.000 euro”

“Hier kan je zonder moeite een jacuzzi in kwijt.” Ze ogen futuristisch en zijn gigantisch groot, maar tot op vandaag kon je de Tesla Cybertrucks niet spotten in ons land (met uitzondering van een paar opmerkelijke passages hier en daar). Mogelijk komt daar nu verandering in, nu de allereerste Belg de opvallende wagen aankocht. Al is het nog maar de

Lees meer »